free download 78 travel guides written by experts

Ionela Prodan povesteste in editia speciala Acces Direct din aceasta dupa-amiaza despre minunea

de a-si reveni din coma

În aceastã dupã amiazã, de la ora 17.00, îndrãgita interpretã Ionela Prodan vine în ediţia specialã Acces Direct dedicatã minunilor din viaţa noastrã pentru a povesti despre cumplitul accident în urma cãruia a stat mult timp în comã şi a fost nevoitã sã reînveţe sã trãiascã. Vezi ce ediţii speciale de sãrbãtoare le-a pregãtit Antena 1 telespectatorilor sãi de Paşte!

Sunt momente în viaţã care pot face ca într-o secundã tot universul nostru sã se dãrâme şi sã fim nevoiţi sã o luãm de la capãt. Cu un astfel de obstacol a fost nevoitã sã lupte şi Ionela Prodan care în urmã cu 37 de ani, chiar în ziua în care trebuia sã o boteze pe Ana Maria, a suferit un accident cumplit, care a ţintuit-o în spital mai bine de 7 luni de zile.

Îndrãgita artistã vine în platoul Acces Direct în ediţia specialã din Vinerea Mare, dedicatã minunilor din viaţa noastrã, pentru a povesti despre teribilul accident care i-a schimbat viaţa şi în urma cãruia a fost nevoitã sã ia totul de la zero. Ionela Prodan mãrturiseşte cã nu trece o zi din viaţa ei fãrã sã îi mulţumeascã lui Dumnezeu pentru miracolul de a fi scãpat cu viaţã din ghearele morţii.

Bucuresti, 13.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *