Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Editie speciala de Paste, sambata aceasta, la „Mireasa pentru fiul meu”

Echipa Mireasă pentru fiul meu a fost în vizită la fiecare concurent acasă. Vezi ce surprize li s-au pregătit!

Concurenţii Mireasă pentru fiul meu vor avea parte de momente deosebit de emoţionante într-o ediţie specială Mireasă pentru fiul meu, difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 14.00. Pentru prima oară de la intrarea în competiţie, îşi vor revedea locurile dragi, iar această surpriză va fi posibilă prin intermediul imaginilor deoarece echipa emisiunii a fost în vizită la fiecare concurent acasă.

Cei de acasă vor afla multe noutăţi despre viaţa concurenţilor, vor descoperi cine sunt cele mai dragi persoane din viaţa lor, cine le sunt fraţii, surorile, prietenii şi colegii de scoală. Dar întâlnirea cu cei dragi nu se va realiza doar prin intermediul imaginilor, ci şi faţă în faţă, deoarece membrii familiilor concurenţilor vor fi prezenţi în platoul emisiunii. Tot sâmbăta aceasta, cei de acasă vor descoperi ce părere au familiile concurenţilor despre felul în care au evoluat în competiţie şi dacă sunt de acord cu deciziile pe care le-au luat.

Telespectatorii se vor putea întâlni cu frumoasa prezentatoare de la Mireasă pentru fiul meu, Mirela Boureanu Vaida, nu numai sâmbătă, ci şi în prima zi de Paşte, de la ora 16.30, într-o emisiune ediţie specială, “Spendoare de Sărbătoare”. Tot în prima zi de Paşte, de la 21.40, o vor descoperi pe Mirela Boureanu Vaida în ipostaza de solist vocal în două momente deosebite la “Varietăţi de Paşte”.

Bucuresti, 13.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *