metalshow

Masini.ro un nou design si noi functionalitati

Timisoara, 2 iulie 2010- Masini.ro portalul auto profesionist aflat in portofoliul Inform Media s-a lansat cu un nou design si functionalitati imbunatatite.

Noua platforma www.masini.ro prezinta utilizatorilor cele mai noi stiri din domeniul auto, un motor de cautare mai avansat si noi modalitati de promovare a anunturilor. Noul design are rolul de a prezenta mai eficient, mai rapid si intr-o noua forma estetica functiile si informatiile cautate de catre vizitatorii portalului. Masini.ro vine, astfel, in sprijinul unei utilizari mult imbunatatite, tinand cont in principal de atingerea unei maxime eficiente pentru userii sai. Noul Masini.ro ofera avantaje pentru cei care vor sa caute informatii despre o marca sau un model auto, sa vanda sau sa cumpere o masina, chestionare auto si materiale video. De asemenea, userii pot citi drive-teste cu ultimele modele aparute pe piata auto. Masini.ro raspunde nevoii de informatie a clientilor din domeniul auto si ofera servicii diverse si de calitate celor implicati in piata auto romaneasca.

Portofoliu online al Inform Media cuprinde:
· portaluri de ştiri – timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, tion.ro, bihon.ro, aradon.ro, caon.ro, huon.ro, clon.ro, erdon.ro,;
· locuri de muncă – romjob.ro, clujjob.ro, timisjob.ro, bihorjob.ro;
· imobiliare – romimo.ro;
· auto – bestauto.ro, bestbike.ro, masini.ro, mascus.ro;
· mica publicitate – publi24.ro; commune.ro;
· mariaj – infomariaj.ro;
· reţete culinare – culinar.ro;
· familie şi copii – utilecopii.ro;
· moda si frumusete: mayra.ro
· comunitate – roportal.ro, desenatori.ro

Bucuresti, 02.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *