free download 78 travel guides written by experts

Ferrari – brandul preferat al navigatorilor de pe Internet din lumea intreaga

Ferrari este brandul preferat de surferii de pe Internet din toată lumea. Este rezultatul recent al sondajului efectuat de către Act Value’s Reputation Manager – companie specializată în analiza opiniilor utilizatorilor de internet şi măsurarea reputaţiei online – în colaborare cu Oggi Italia. Scopul cercetării a fost de a măsura reputația brandurilor prezente în mediul online de pe întreaga planetă. Ferrari a ocupat locul întâi pe podium, după ce 92% dintre respondenți l-au votat drept brandul cu cea mai bună reputație.

Act Value’s Reputation Manager, companie specializată în analiza opiniilor utilizatorilor de internet şi măsurarea reputaţiei online, în colaborare cu Oggi Italia au efectuat un sondaj al cărui rezultat l-a reprezentat faptul că Ferrari este brandul preferat de surferii de pe Internet din toată lumea. Astfel, Ferrari nu doar că și-a reconfirmat statul de marcă de prestigiu, dar a depășit și toate celelalte branduri de lux italiene și internaționale. Rezultatele studiului sunt cu atât mai semnificative cu cât nu
s-a luat în considerare doar conținutul online oferit de companie, ci și opiniile utilizatorilor postate pe site-uri, bloguri sau în rețelele sociale.

"Nu mai este suficient să verifici dacă opinia generală e pozitivă sau negativă. Analiza reputațională implică lucuri mult mai complexe. Cum ar fi calculul coeficientului de risc reputațional”, spune M. Barchiesi de la Act Value’s Reputation Manager. Acest indice ia în considerare încărcătura emoțională exprimată de utilizatorii de internet vizavi de un brand și multe alte aspecte analizate în detaliu. Toți acești factori au determinat, în final, poziția de lider a brandului Ferrari în topul celor mai distinse mărci din lume.

Forza Rossa operează ca unic importator Ferrari pe piaţa românească şi activează şi pe pieţele din Bulgaria şi Republica Moldova. Cu o medie de peste douăzeci de autoturisme vândute pe an, la nivelul anilor 2008-2009, Forza Rossa este liderul segmentului autoturismelor sportive de lux din România.

Bucuresti, 05.07.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *