free download 78 travel guides written by experts

Maine are loc Programatica Enterprise Platforms

Maine va avea loc conferința Programatica 2011 – Enterprise Platforms organizată de către Agora Group la Hotel Intercontinental București, sala Ronda, începând cu ora 9.30.

Evenimentul se bucură de prezența Keynote Speaker-ului Radu Georgescu – GECAD și va antrena participanții în cadrul unor workshop-uri interactive cu teme precum „Soluții de virtualizare în dezvoltarea de software (laboratoare virtuale de testare)”, „Project Management cu instrumente de dezvoltare Microsoft” și „Versionarea bazelor de date MySQL și PostgreSQL”.

A 3-a ediție Programatica își propune să pună față în față dezvoltatorii și comunitățile acestora din România, astfel încât aceștia să afle ultimele noutăți, strategiile și direcțiile de evoluție, să poată face o comparație directă între diferitele platforme de dezvoltare, să aleagă cea mai potrivită platformă pentru aplicațiile pe care intenționează să le dezvolte, să facă schimb de experiență și de idei.

Partenerii conferinţei, Microsoft, IBM, Zitec, RadGS Software, Magendoo, vor încerca să ofere participanţilor cele mai noi informaţii cu privire la: Java – platforme și direcții de dezvoltare, Microsoft – platforme și direcții de dezvoltare, IBM Rational, developerWorks, mediu și instrumente de dezvoltare și colaborare, Metodologii și procese de dezvoltare, Cloud Computing și dezvoltare Web.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media: ScriuCod.ro, WordlIT, MediaIQ, Myjob.ro, OSN.ro, Ziare.com, Business24, HIT.ro, IT Trends, Digital Trends, AgoraNews, MediaLook, PRwave și PRwave Directory. Alți parteneri: Innobyte, SoftLIne International, Indaco Systems, iNES, DigiSign, ARIES, ANIS, BVMW, CIO Council, Byblos.

Aflați mai multe detalii despre Programatica 2011 şi programul complet la www.programatica.ro.

Bucuresti, 23.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *