free download 78 travel guides written by experts

Mai sunt patru zile până la prima ediție Supraviețuitorul

Într-o lume plină de ambiții, o singură competiție descătușează toate forțele naturii umane! Mai sunt numai patru zile până la prima ediție Supraviețuitorul, show-ul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume!

În fiecare luni și marți, de la 20:30, aventurile, tensiunea, neînțelegerile, strategiile și alianțele făcute de cei 18 concurenți vor ajunge în toate casele din România.

De ce să urmărești Supraviețuitorul? Mai jos sunt numai câteva dintre motivele pentru care vei aștepta fiecare ediție cu sufletul la gură!

18 străini sunt nevoiți să trăiască împreună, departe de orice idee de confort fizic sau psihic! Concurenții din Supraviețuitorul au fost aleși în urma unui casting la care s-au încris peste 8.000 de persoane. După teste complexe de personalitate, IQ, fizice și psihologice, concurenții care participă în primul sezon al show-ului se vor lupta pentru a demonstra că merită titlul de unicul supraviețuitor și marele premiu de 100.000 de euro! Câteva dintre orașele din care provin concurenții sunt București, Timișoara, Cluj, Constanța, Bacău și Sibiu, iar cei 18 au vârstele cuprinse între 18 și 48 de ani.

Cele două triburi au  fost formate chiar de concurenți! Încă din primele secunde ale show-ului, cei 18 concurenți vor simți dacă alegerile pe care le-au făcut sunt în favoarea sau defavoarea tribului pe care și l-au construit chiar ei: Hangin (pronunție Hanin), care înseamnă vânt, și Tubig, apă în limba filipineză.

Cele două triburi locuiesc pe insule diferite! Situate la peste 30 de minute distanță unul de celălalt, cele două triburi nu se văd decât în momentul în care ajung la proba de recompensă sau imunitate. Tot acolo, concurenții de pe o insulă află ce s-a întâmplat pe cealaltă insulă.

Alianțele sunt făcute pentru a fi încălcate. Încă din prima ediție a show-ului Supraviețuitorul, concurenții din cele două triburi, Hangin și Tubig, își fac strategii și încearcă să dezvolte alianțe cu cei în care cred că pot avea încredere. Însă, prietenia afișată poate fi, de fapt, strategia perfectă: ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape!

Formatul Survivor a revoluționat televiziunea și, după zeci de sezoane, continuă să facă istorie! Lansat în anul 2000, show-ul reușește să captiveze zeci de milioane de telespectatori din întreaga lume! Ajunsă la sezonul 33, emisiunea din America dă naștere, ediție după ediție, unor personaje care captivează prin strategii și personalitate, iar comunitățile de fani din jurul acestui format sunt unele dintre cele mai puternice din lume! Și în România, fanii Survivor așteaptă cu nerăbdare prima ediție Supraviețuitorul. Câțiva dintre ei au călătorit peste 400 de kilometri pentru a ajunge în București, luni, la lansarea picturii 3D din Parcul Alexandru Ioan Cuza, creată special pentru show-ul Supraviețuitorul.

Supraviețuitorul începe pe 12 septembrie, la Pro TV! În fiecare luni și marți, atmosfera din Filipine și aventurile celor 18 concurenți vor ajunge în toate casele din România!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *