free download 78 travel guides written by experts

Maestrul Radu Beligan deschide noul sezon de spectacole Vreau Bilet!

«Egoistul» vine pe 6 septembrie la Palat!

Cererea mare a publicului pentru spectacolul “Egoistul” de Jean Anouilh a facut ca piesa sa revina inca de la inceputul toamnei pe scenele capitalei, spre deliciul adevaratilor iubitori de arta si ai celor ce doresc sa il revada pe Radu Beligan in aceasta reprezentatie de exceptie intr-un rol unic interpretat. Cu sute de reprezentatii la activ, sustinute cu casa inchisa, piesa de teatru revine pe scena Palatului National al Copiilor, in data de 6 septembrie, incepand cu ora 19.30. Noua punere in scena in regia maestrului Radu Beligan, reprezinta cu siguranta o sursa de relaxare si buna dispozitie pentru toti cei care vor opta pentru o seara in care umorul exploziv este garantat.

Pe langa Radu Beligan – maestrul scenei teatrale romanesti, prezent si in postura de actor, distributia « adaposteste » artisti de calibru, precum : Damian Crasmaru, Silviu Biris, Medeea Marinescu, Simona Bondoc, Ileana Olteanu, Sanda Toma, Tomi Cristin, Cesonia Postelnicu, Mihai Niculescu si Lamia Beligan.

Pretul biletelor este de 70 lei si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring, la Palatul National al Copiilor si online pe www.vreaubilet.ro.

Informatii generale:

“Egoistul” , a fost ultima piesa a dramaturgului francez Jean Anouilh , scrisa in anul 1981, si “vorbeste” despre viata si moarte, iubire si casnicie, parinti si copii, sanatate si boala, prietenie si…bineinteles egoism.

O piesă autobiografică, o viziune lucidă, puţin cinică, despre viaţă şi moarte, despre iubire şi căsnicie, despre părinţi şi copii, despre sănătate şi boală, despre prietenie, egoism şi generozitate. Şi despre teatru şi dramele lui contemporane. Un umor exploziv, o replică strălucitoare şi o eleganţă verbală rar întâlnită.

Pe masură ce asistă la dezmăţul fiicelor, la eşecul fiului, la presiunile prietenului, la reproşurile amantei, la resentimentele fostei soţii şi, nu în ultimul rând, la dezastrele instalaţiilor menajere, un cunoscut autor dramatic îşi scrie piesa.

Egoistul, un spectacol în care Jean Anouilh se pare că şi-a ascuns biografia sub chipul maestrului Radu Beligan. – sursa: TNB.

Bucuresti, 26.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *