free download 78 travel guides written by experts

Volkswagen New Beetle, inapoi in viitor

Inapoi in viitor

Cine nu isi aminteste de legendarul Volkswagen Kaefer – este vorba despre broscuta. Prin forma sa unica si prin fiabilitate, modelul se bucura de un loc aparte in istoria automobilului. In 1993 povestea de succes a fost reluata, spre bucuria tuturor. In baza primului prototip, denumit „Concept 1“, pentru salonul auto de la Detroit din ´94 a fost realizat deja primul model, ca o reproducere exacta a conceptului. La salonul auto de la Tokio din ´95, Volkswagen a prezentat prototipul „New Beetle“, un model foarte apropiat de varianta destinata productiei de serie. Iar din 1998, modelul este disponibil publicului larg.

Unic din toate punctele de vedere

New Beetle este un model cu personalitate si forme unice. Curbele armonioase ii definesc aspectul – de la plafonul arcuit, la parbrizul proeminent deasupra capotei si al aripii, pana la partea posterioara coborata. Ampatamentul lung si ecartamentul mare simbolizeaza puterea. Detaliile clasice, de exemplu Manerele plafon din interior, amintesc de Broscuta si desavarsesc trecerea din trecut catre viitor in ceea ce priveste designul automobilelor.

Forma si functionalitate

Cine este atras de exteriorul modelului New Beetle, se va indragosti cu siguranta de interiorul deosebit. Insertiile decorative din crom la duzele de evacuare a aerului si marginea cromata a noului panou de bord imbina prospetimea deosebita cu eleganta sportiva. Toate elementele de operare sunt dispuse ergonomic si ofera o perspectiva functionala optima – lumina de culoare albastra a panoului de bord subliniaza aspectul inovator al interiorului. Se remarca si mica vaza, care confera o nota nostalgica aspectului modern.

Estetica pura

Stralucirea speciala a modelului New Beetle se remarca si atunci cand va aflati la volan: oglinzile exterioare in culoarea caroseriei cu semnalizatoarele integrate atrag toate privirile si ofera, in mod suplimentar, un plus de siguranta, prin vizibilitatea optima oferita de aceste semnalizatoare. Functionalitatea inteligenta si aspectul incitant se completeaza la nivel de detaliu la modelul New Beetle.

Un interior deosebit

Habitaclul modelului New Beetle este un loc in care va puteti simti foarte bine. Materialele de calitate superioara si designul deosebit creeaza o ambianta iesita din comun si luminoasa. Tabloul de bord cu forme deosebite, cu insertii decorative specifice, manerele de plafon, scaunele comode, posibilitatile variate de depozitare, volanul reglabil pe inaltime si lungime si cele patru tetiere transforma o cursa la volanul modelului New Beetle intr-un eveniment de neuitat.

Practic si atractiv

Dragostea la prima vedere se mentine si la intalnirile urmatoare cu acest model. Peste tot in New Beetle descoperiti detalii deosebite. Manerele elegante ale usilor preiau liniile rotunjite ale modelului New Beetle.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 26.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *