Louis Theroux: In spatele gratiilor – Bine ati venit in San Quentin!

BBC Knowledge va difuza marți, 21 ianuarie, de la ora 23:00, documentarul Louis Theroux: În spatele gratiilor. De această dată, Louis Theroux pătrunde în San Quentin, cea mai veche și cea mai cunoscută închisoare de maximă securitate din California. Louis petrece un timp în această închisoare cu 6.000 de deținuți, înțesată de criminali, violatori, pedofili sau membrii unor bande. Astfel, Louis ajunge să-i cunoască pe unii dintre condamnați, dar și pe paznicii închisorii, dezvăluind crudul adevăr al vieții după gratii.

În timpul șederii sale în închisoare, Louis participă alături de gărzi la inspecțiile din celule, în timpul cărora sunt găsite arme letale. De asemenea, el își petrece timpul cu un deținut și familia acestuia în perioada de vizită, atunci când se primesc, de obicei, drogurile și armele. Louis este și martorul sosirii unui nou deținut, un adolescent care nu a mai trăit experiența închisorii.

Așadar, se vor schimba cu adevărat deținuții și vor deveni mai buni sau sunt doar vorbe-n vânt? Mai mult, va reuși Louis să vadă dincolo de infracțiune atunci când cunoaște un deținut? Iată întrebări care își vor găsi răspunsul în documentarul Louis Theorux: În spatele gratiilor, numai la BBC Knowledge.

Bucuresti, 16.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *