free download 78 travel guides written by experts

Creatoarea de moda Eli Laslean revine la ExpoMariage printr-un nou concept multibrand

– ELLIS Luxury Ceremony

Noua sa colecție din cadrul Expo Mariage va fi prezentată în acest week-end, la Hotel Marriott

Creatoarea de modă Eli Lăslean revine în acest week-end la București, la cea de-a 15-a ediție a Expo Mariage, cel mai elegant târg de nunți din România, cu un nou concept tip multibrand, mai vast și mai fidel ideii de lux extravagant – ELLIS Luxury Ceremony. Conceptul este destinat anticipării dorințelor clientelor sale, femei de succes, mereu în competiție cu timpul, însă interesate să-și cultive sufletul și frumusețea prin alegerile vestimentare pe care Eli Lăslean le pune la dispoziție.

Colecția, care va include rochii somptuoase pentru miresele din 2014, dar și rochii de seară ce poartă semnătura ELLIS, accpoate fi admirată timp de trei zile, în intervalul 17-19 ianuarie, în Sala Craiova a Hotelului Mariot, la cel mai cunoscut târg de nunți din țară.

Eli Lăslean este creatoarea unui brand românesc de succes, ELLIS, care se poate mândri cu un parcurs de peste 22 de ani în peisajul modei românești, într-o exigentă zonă de nișă. Casa de modă condusă de Eli Lăslean s-a consacrat printr-un parcurs consecvent și creativ în moda autohtonă, căreia i-a îmbogățit reperele de calitate. Pornind de la Arad, pas cu pas, prin muncă asiduă și accent pe evoluția calitativă, brandul a reușit să devină treptat unul din preferatele femeilor îndrăgostite de frumos din întreaga țară. În cei 22 de ani de carieră, femei obișnuite sau VIP-uri au urcat pe scenă în prezentările de modă ELLIS sau au cumpărat creațiile concepute și realizate de Eli Lăslean.

După 22 de ani de activitate, designerul a decis că e momentul să facă o schimbare – a tranformat magazinul ELLIS din monobrand în multibrand și a selectat câteva branduri care satisfac gusturile clienților săi: GATINOLLI Couture, DEMETRIOS, COSMOBELLA SONIA PEÑA, CLEMONT, alături de ELLIS by Eli Lăslean și accesorii ca pantofii designerului Mihai Albu sau pălăriile renumitului brand britanic Tracy,.

„Am îmbrăcat femei celebre sau femei obișnuite, dar pot spune că pentru femeia care cumpără ELLIS, haina e un aliat care o face să fie frumoasă și plină de farmec. De peste 20 de ani mă preocupă frumusețea femeilor de lângă mine. Am făcut fericite multe femei și asta mă bucură enorm. Sunt foarte bogată sufletește. În cei aproape 20 de ani de modă, marca Ellis a fost preferată de zeci de mii de femei din România și nu numai. Tuturor le sunt foarte recunoscătoare și le-am dăruit un strop din sufletul meu. Obișnuiam să spun uneori "la noi se face o modă cu suflet”. Cred că mă diferențiază aplecarea clară către client și dorința de a avea cât mai mulți cliente fericite…”, declară Eli Lăslean.

Printre planurile legate de viitorul apropiat, designerul estimează lansarea unui magazin multibrand în București, într-o nouă formulă cosmopolită.

Despre Eli Lăslean și ELLIS:

Aventura ELLIS a început în 1991, prima colecție cu haine de ceremonie pentru copii fiind prezentată de fiul creatoarei, Marius, și de prietenii lui. Au urmat numeroase prezentări, deschideri de magazine, realizarea unei rețele de 5 magazine ELLIS. În 1998 îi este decernat trofeul Steaua de Aur pentru calitate la Geneva (Elveția). În 1999 deschide primul magazin ELLIS în București, la World Trade Center. Una din prezentările sale memorabile, în anul 2000, a avut-o ca protagonistă pe Laura Badea și echipa de scrimă a României. În 2002-2004 a organizat GALA ELLIS – Eleganță și Fair Play și Concursul Eli Lăslean pentru design. A participat la expoziții la Paris și Dusseldorf, s-a calificat la concursul MITTEL MODA (Gorizia -Italia). În 2007 a participat la Târgul internațional Interselection Paris. În 2009 a inaugurat noul magazin Ellis by Eli Lăslean din Arad. În 2012, creatoarea a inițiat un parteneriat exclusiv pentru România alături de designerul Casei Regale suedeze, Lars Wallin, pentru o colecție de rochii de mirese de lux.

Printre numele celebre care au purtat creațiille sale se numără Nadia Comăneci, Monica Iagăr, Simona Amânar, Angela Similea, Anca Țurcasiu, Laura Badea, Alessandra Stoicescu, Cristina Țopescu, Raluca Moianu, Iuliana Marciuc.

Bucuresti, 16.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *