metalshow

Linia de echipamente Technogym face ocolul pamantului si ajunge si in Dubai,

in cea mai inalta cladire din lume – Burj Khalifa si in Hotelul Armani Dubai

Cel mai recent contract încheiat de Technogym poartă numele de"Burj Khalifa", cea mai înaltă clădire din lume, şi Hotelul Armani Dubai, care ocupă exclusiv 11 etaje din clădirea Burj Khalifa.

Burj Khalifa este o impunătoare construcţie arhitecturală care a modificat orizontul Dubaiului şi a revoluţionat viaţa oraşului, găzduind Hotelul Armani Dubai, nenumărate centre comerciale, restaurante si rezidenţe. Considerată cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa este piesa de rezistenţă a centrului oraşului Dubai, proiectul emblematic al lui Emaar în Dubai.

Într-un astfel de gigant în materie de construcţii nu putea lipsi un centru dedicat sportului şi relaxării: construcţia va avea două cluburi, ambele echipate cu cea mai performantă gamă Technogym, inclusiv linia Excite+ cu Visioweb integrat şi Element+.

Pe de altă parte, şi Hotelul Armani Dubai, situat în impresionanta Burj Khalifa, este echipat cu Technogym. Hotelul, accesibil prin intrare proprie, ocupă exclusiv unsprezece etaje în cadrul clădirii, fiecare dintre acestea reflectând valorile esenţiale ale eleganţei pure şi ale confortului sofisticat, ce definesc stilul Armani.

În Martie 2010, Technogym Excite+ cu Visioweb integrat, Selection şi Kinesis One au echipat o sală de fitness în interiorul faimosului hotel.

Hotelul Armani Dubai are 160 de camere, la care se adaugă cele 150 de apartamente situate in Armani Residence. Fiecare cameră este echipată cu Bike Excite, Run Personal şi diverse alte produse Wellness.

Bucuresti, 23.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *