metalshow

Surprize pentru Simona Gherghe

Simona Gherghe a avut parte de o duminica emotionanta in compania colegilor sai si a miilor de telespectatori Antena 1 care i-au fost alaturi la ultima aparitie in calitate de prezentator al Observatorului de Weekend. Pentru ca incepand de luni, 30 august, Simona va modera emisiunea “Acces Direct”, echipa Observatorului de Weekend i-a oferit un cadou de neuitat: un montaj cu cele mai frumoase momente din cariera ei de jurnalist.

Filmarile incluse in montaj au prezentat-o pe Simona in ipostaze inedite, de la transmisiile din mijlocul inundatiior pana la intalnirile cu Juan Pablo Montoya, Shaggy sau foca adusa in platoul Observatorului. Cu toate ca a incercat din rasputeri sa se abtina, Simona nu a mai putut sa ascunda emotia retrairii acestor amintiri.

Surprizele nu s-au oprit insa aici. In scurt timp in platoul Observatorului a intrat Catalin Botezatu care i-a oferit Simonei un superb buchet de flori, o icoana si o promisiune: de acum incolo nu va refuza nicio invitatie la “Acces Direct”. La finalul editiei, Simona a multumit telespectatorilor si colegilor ca au fost alaturi de ea 9 ani, timp petrecut mai mult in redactia de stiri decat acasa.

Bucuresti, 23.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *