free download 78 travel guides written by experts

Limba engleza le-a dat batai de cap unor concurenti de la X Factor

Sâmbătă aceasta, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări evoluţia concurenţilor de la X Factor în cea de-a doua etapă a show-ului, tabăra de pregătire, cea mai riguroasă selecţie din show. Concurenţii vor avea de trecut probe ce presupun atât demonstrarea abilităţilor vocale, cât şi prezenţa scenică. Pentru mulţi însă, nu tonalitatea sau mişcările au fost problema, ci …limba engleză.

Emoţii, teste de foc, antrenamente cu specialişti în canto şi coregrafie, dar şi eliminări. Aşa s-ar descrie pe scurt, cea de-a doua etapă a super show-ului X Factor – tabăra de pregătire. Cei peste 200 de concurenţi care au fost selectaţi de juriul X Factor vor fi supuşi în această etapă unor teste mult mai riguroase care le vor da ocazia să demonstreze că au factorul X sau, altfel spus, voce bună, carismă, prezenţă scenică şi originalitate. În încercarea lor de a arăta că pot fi un artist complet, mulţi dintre concurenţi s-au lovit de o problema: limba engleză.

Aceasta i-a pus în dificultate pe mulţi concurenţi şi, surprinzător, nu neapărat pe cei trecuţi de prima tinereţe. Cu toate acestea au fost însă şi concurenţi care, deşi nu stăpâneau limba engleză, au reuşit după mai multe ascultări, să reporducă textul melodiilor pe care le-au avut de cântat , chiar foarte bine. Este cazul lui Alexandru Grosu, tânărul pe care telespectatorii l-au putut urmări în ediţia trecută X Factor impresionând juriul cu o melodie din repertoriul folcloric.

Şi Valentin Alexiu s-a descurcat bine cu versurile în limba engleză. Bărbatul de 43 de ani din Iaşi nu a întampinat nicio problemă cu textul în engleză, în vreme ce mulţi colegi de-ai lui mai tineri au avut dificultăţi de pronunţie.

Care sunt cei 24 care vor merge mai departe la X Factor, în lupta pentru cei 200.000 de euro oferiţi de Orange, veţi afla sâmbătă, de la 20.20, la Antena 1.

Bucuresti, 12.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *