free download 78 travel guides written by experts

Radio Romania Actualitati la “Turul Cetatilor Dobrogene”

Radio România Actualităţi, prin campaniile „Mişcarea de Sănătate“ şi “România pedalează”, împreună cu Asociaţia Pelikan Bike, invită iubitorii sportului în aer liber să participe sâmbată, 15 octombrie 2011, ora 10:00, la Tulcea, la Turul Cetăţilor Dobrogene – turul distracţiei pe două roţi spre inima Deltei.

Faţă de ediţia anul trecut, în care s-au vizitat cetăţile din judeţul Constanţa, anul acesta traseul va avea 50 km pe şosea proaspăt asfaltată, de la Tulcea la Dunavăţul de Jos. Organizatorii şi-au imaginat această cursă ca o competiţie “dozată” cu o pastila de cultură prin vizitarea a patru cetăţi dobrogene – cetatea Aegyssus (Tulcea), cetatea Proslăviţa (Nufărul), cetatea Salsovia (Mahmudia) şi Halmyris (Murighiol).

La această expediţie cicloturistică sunt aşteptaţi să participe sute de entuziaşti ai mersului pe două roţi, iar la final va fi un bike party, o seară de neuitat cu bere, mici şi bancuri bune, la un foc de tabără, la fel cum, la cetatea Dinogeţia, strămoşul dobrogean Diocleţian ciocnea o halbă de bere cu cavalerii săi. Condiţia de participare: zâmbetul pe buze – full time.

Susţinute editorial de principalele emisiuni de prime-time ale postului public de radio – „Matinal”, „România Împreună” şi „Obiectiv România” – “Mişcarea de Sănătate” şi “România pedalează” sunt două campanii naţionale care îi îndeamnă pe ascultători la activităţi în aer liber, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia, pe tot parcursul anului.

Bucuresti, 12.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *