free download 78 travel guides written by experts

Lexmark completeaza liniile de multifunctionale laser si inkjet cu noi echipamente

În cadrul evenimentului „A New Band in Town”, Lexmark International Technology România a lansat noile linii de echipamente multifuncţionale pentru imprimare robustă, culori vibrante şi rezultate profesionale: Lexmark Genesis, Lexmark X792, Lexmark C792 şi seriile Lexmark X925 şi C925.

În centru atenţiei s-a aflat Lexmark Genesis, un produs inovator, bazat pe tehnologia revoluţionară Flash Scan, care completează linia premiată de imprimante multifuncţionale inkjet cu conexiune Web. Acesta este primul echipament multifuncţional inkjet din industrie care oferă viteză, stil şi SmartSolutions.

În decursul anului trecut, Lexmark a introdus o linie de multifuncţionale inkjet ce oferă o tehnologie de imprimare puternică şi robustă ce răspunde condiţiilor moderne de imprimare la locul de muncă prin wireless şi conectare la Web. Realizat pe aceeaşi platformă inkjet, Lexmark Genesis extinde această linie de echipamente, adresându-se clienţilor profesionişti, companiilor din sectorul SMB şi birourilor de acasă, utilizatori care sunt în căutarea unui dispozitiv ce oferă o tehnologie inovatoare şi care este, în acelaşi timp, eficient şi elegant.

„De la designul lucios, vertical şi până la gama extinsă de SmartSolutions, Lexmark Genesis este cu adevărat un produs inovator, unic pe piaţa actuală de multifuncţionale inkje. După instalarea rapidă şi uşoară, profesioniştii se vor putea bucura de previzualizare instantanee, de copii rapide şi de o viteză fără precedent în scanarea documentelor””, precizează Ciprian Lupan, Channel Manager, Lexmark International Technology România.

Prin intermediul tehnologiei inovatoare Flash Scan încorporate, cu cameră foto ce dispune de un senzor de imagine de 10 megapixeli, Lexmark Genesis permite o previzualizare instantanee pe ecranul tactil color de 10,9 cm. Tehnologia Flash Scan oferă, de asemenea, viteze de scanare fulgerătoare, ce permit echipamentului să transfere o pagină din “document în digital” în doar trei secunde.

Pe lângă tehnologia Flash Scan, Lexmark Genesis este livrat echipat cu caracteristici şi funcţii sofisticate, ce includ un ecran tactil color capacitiv de 10,9 cm, care se regăseşte şi la multifuncţionalele premiate Platinum, Pinnacle şi Interact. Acest ecran serveşte ca poartă către tehnologia conectată la Web, ce permite accesul profesioniştilor la aplicaţiile SmartSolutions de la Lexmark. Acestea includ aplicaţii extrem de cunoscute cum ar fi: Evernote, TripIt, Facebook şi Twitter. Pentru detalii suplimentare, accesaţi https://smartsolutions.lexmark.com

Lexmark Genesis este prevăzut, de asemenea, cu tehnologia de imprimare Vizix, ce foloseşte cartuşe separate de cerneală. Aceasta permite o viteză mai mare şi realizarea unor imprimări de înaltă calitate la un cost de înlocuire economic si avantajos pentru clienţi. Alte caracteristici importante includ Wireless-N (IEEE 802.11n) pentru acoperire extinsă, imprimare faţă-verso încorporată şi o garanţie de 3 ani cu suport telefonic pe viaţă.

Lexmark Genesis este disponibil prin canalul oficial de distribuţie al Lexmark, la un preţ recomandat de 1.699 RON (TVA inclus).

Tot în cadrul evenimentului „A New band in Town”, Lexmark a anunţat şi noua linie de dispozitive color pentru grupuri de lucru, ce include 13 modele de echipamente multifuncţionale laser color prevăzute cu ecran tactil color inovator şi cu tehnologia e-Task ce aduce, de asemenea, numeroase inovaţii în industrie.

„Este vorba despre o extindere semnificativă a liniei premiate de imprimante şi multifuncţionale color a Lexmark, fiecare dispozitiv fiind dotat cu un ecran tactil color intuitiv ce le permite clienţilor accesarea şi administrarea propriilor documente mai rapid şi cu o mai mare flexibilitate. Odată cu aceasta, Lexmark anunţă şi Markvision Enterprise, noul software de management al dispozitivelor – bazat pe browser, ce oferă administratorilor o mai bună vizibilitate în gestionarea flotelor de dispozitive de imprimare”, a spus Daniel Ştefan, Branch Manager, Lexmark International Technology România.

Ecranele tactile, uşor de utilizat şi particularizabile servesc ca punct de acces la fiecare dintre tehnologiile robuste ale dispozitivului, oferind utilizatorilor acces mai rapid la funcţiile, scurtăturile şi fluxurile de lucru cel mai des utilizate în activitatea acestora.

„Prin angajamentul, investiţiile şi leadership-ul continuu în oferirea pe piaţă de dispozitive inteligente şi de soluţii inovatoare, Lexmark îşi sprijină clienţii să devină mai eficienţi şi să adauge mai multă productivitate în fiecare zi de lucru", a subliniat Ciprian Lupan, Channel Manager, Lexmark International Technology România.

Multifuncţionalele laser color Lexmark X792  aduc productivitatea grupului de lucru la noi cote, cu ajutorul excepţionalei performanţe multifuncţionale şi al soluţiilor pentru productivitate. Ecranul tactil de 25,9 cm este cel mai mare din clasa sa şi permite accesul la caracteristicile Print Preview care ajută utilizatorii să selecteze documente (sau anumite pagini din cadrul unui document) pe care să le administreze direct de la dispozitiv.

Familia Lexmark X792 este disponibilă prin intermediul a şase modele – ce pot fi configurate cu ajutorul opţiunilor suplimentare de intrare/ieşire şi al posibilităţilor avansate de finalizare a documentelor – în funcţie de cerinţele fiecărui grup de lucru. 

Imprimantele laser color Lexmark C792, versiunea single-function a familiei de multifuncţionale X792, includ singurele imprimante laser color A4 din această clasă prevăzute cu un ecran tactil (10,9 cm). Noua interfaţă flash, similară cu un smart phone, permite utilizatorilor lucrul uşor şi sigur cu imprimanta prin intermediul navigării intuitive şi soluţiilor simple de flux de lucru destinate firmelor. Familia Lexmark C792 este disponibilă în patru configuraţii care îndeplinesc cerinţele variate ale grupurilor de lucru şi care oferă, de asemenea, posibilităţi flexibile de manipulare a mediilor de imprimare precum şi opţiuni de intrare/ieşire destinate sarcinilor complexe de imprimare.

Seriile Lexmark X925 şi C925. Pentru clienţii cu cerinţe de imprimare color format A3, Lexmark îşi lărgeşte linia de oferte A3 color convenabile ca preţ şi include alternative cu cost mai mic la familiile de produse laser color deja existente, Lexmark C935 şi X945. Lexmark X925de este echipat cu un ecran tactil de 25,9 cm ce oferă, într-un design compact, funcţii de copiere, scanare şi fax de înaltă performanţă, precum şi soluţii software prin care se economiseşte timp.

Familia de imprimante laser color Lexmark C925 poate manipula medii de imprimare de dimensiuni banner (29,7 x 121,9 cm) şi este singura imprimantă A3 color single-function din clasa ei prevăzută cu ecran tactil (10,9 cm). Familia este compusă din 2 modele, pentru a satisface ceinţe variate de manipulare a mediilor de imprimare.

Grupurile de lucru medii şi de mari dimensiuni pot folosi aceste dispozitive inteligente pentru a răspunde cerinţelor unui mediu încărcat de imprimări color ce necesită capabilităţi avansate de reţea, securitate şi management al dispozitivelor. 

Pentru mai multe informaţii despre Lexmark Genesis, despre noua linie de multifuncţionale laser color pentru grupurile de lucru şi despre Markvision Enterprise, următoarea generaţie Lexmark de software de management al dispozitivelor, vizitaţi www.lexmark.ro

1 La scanarea unui document compus dintr-o pagină sau a unei fotografii pe multifuncţionalul inkjet conectat la USB, utilizând un PC cu funcţie PDF sau foto Lexmark Printer Home Interface. Timpul real de scanare poate varia în funcţie de factori cum ar fi: performanţa PC-ului şi sistemul de operare, utilizarea de conexiuni wireless şi utilizarea funcţiei editare a documentelor sau de recunoaştere a caracterelor.
2 Sunt necesare acces la Internet, un computer şi un router. Nu are capacitate de browser pe Internet. Nu toate informaţiile afişate pot fi imprimate
3 Garanţie limitată de un an plus extensie de 2 ani a garanţiei limitate, fără niciun cost suplimentar, în urma înregistrării online a produsului în primele 90 de zile de la achiziţionare. Pentru detalii, consultaţi Declaraţia de Garanţie Limitată.  
4 Clasă definită ca fiind multifuncţionale A4 laser color având preţurile de vânzare în retail în SUA cuprinse între 3.000$ şi 5.000 $, ce au un model de bază şi viteze de imprimare cuprinse între 30 şi 50 pagini pe minut
5 Clasă definită ca fiind imprimante A4 laser color având preţurile de vânzare în retail în SUA cuprinse între 1.199$ şi 2.499 $, ce au un model de bază şi viteze de imprimare cuprinse între 30 şi 50 pagini pe minut.
6 Clasă definită ca fiind imprimante color A3 single function laser şi LED, şi având preţurile de vânzare în retail în SUA cuprinse între 1.000$ şi 3.000$.

Bucuresti, 16.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *