free download 78 travel guides written by experts

Leonte: la bootcamp este iadul pe pamant

Unul dintre cele mai tensionate momente de la X Factor este etapa numită tabăra de pregătire. Miza este foarte mare. Din 196 de concurenţi vor rămâne doar 24 care vor avea şansa să fie următorul X Factor al României şi să câştige şi marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

Andrei Leonte, câştigătorul primului sezon X Factor încă are un nod în gât când îşi aminteşte de tabăra de pregătire: ”Anul trecut a fost iadul pe pământ. A fost cea mai grea etapă. Din zeci şi zeci de concurenţi trebuia să rămânem doar 24. Aveam un program plin cu repetiţii, plus că emoţiile erau maxime. Era pentru prima oară când eram toţi concurenţii la un loc şi mi-am putut da seama că… avea să fie foarte greu.  Nu ştiam dacă voi supravieţui măcelului… atunci mi-a fost tare frică. Acum îmi aduc aminte cu drag însă. Le ţin pumnii tuturor concurenţilor de acum. Trebuie să creadă în ei”, a declarat Andrei Leonte.

Telespectatorii vor vedea şi în această seară la Antena 1, de la 20.30, o nouă ediţie X Factor şi vor afla cine sunt cei 24 de semifinalişti. Mai exigenţi şi mai necruţători ca niciodată, Delia, Bittman şi Cheloo vor stabili cine merită să rămână în competiţie şi cine trebuie să plece acasă.

Bucuresti, 29.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *