Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Laurentiu Duta – Lifetime Award la Romanian Music Awards

Laurentiu Duta a fost unul dintre privilegiati la Romanian Music Awards, el fiind premiat cu unul dintre premiile speciale ale galei – Lifetime Award. Premiul face referire atat la cariera sa muzicala cat si la cea de producator- dintre artistii pe care i-a ajutat sa ia avant in muzica numarandu-se Anna Lesko, Elena Gheorghe, Animal X si bineinteles, buna lui prietena, Andreea Banica.

Laurentiu a avut parte de o noapte plina la Romanian Music Awards, facandu-si aparitia de la ora 19:00 pe Covorul Rosu alaturi de colegii de la 3rei Sud Est cu care a si urcat pe scena pentru unul dintre momentele speciale ale galei aniversare. Nu putea sa lipseasca nici de langa Andreea  Banica, impreuna interpretand piesa „Shining Heart”, care le-a adus celor doi si un premiu la categoria „Best Song”.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Superbet, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

Bucuresti, 10.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *