free download 78 travel guides written by experts

Andreea Banica, cea mai sexy aparitie la Romanian Music Awards

Andreea Banica a atras toate privirile asupra sa de la primul pas facut pe Covorul Rosu, gratie rochiei extrem de eleganta pe care a purtat-o. Rochia, sub semnatura Casa Janine, a impresionat prin eleganta si senzualitate, fiind imbinarea perfecta dintre simplu dar indraznet, lasand sa se vada nici prea mult dar nici prea putin. Desigur, eleganta Andreei a fost subliniata si de insotitorul sau, creatorul de moda Catalin Botezatu, alaturi de care a pasit pe Covorul Rosu.

Nici imbracamintea purtata pe scena nu a fost mai prejos, artista optand pentru o rochie scurta, galbena, cu motive florale si cu un decolteu si de aceasta data generos, creatie semnata Manoush.

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si Consiliului Local Municipal.

Sponsori: Vodafone, BRD-Groupe Societe Generale, Coca Cola, Ciuc, MITLIV, Recon, S.C.T. Bucuresti, Murfatlar, Superbet, Chio

Parteneri media: Balkanika TV, Men’s Health, Story, Cancan, Tabu, SapteSeri, Bravo, Bravo Girl, 220.ro, urban.ro, ciao.ro, bestmusic.ro, metropotam.ro, iConcert.ro, 25h.ro, No Limit Management, Music Events

Vestimentatia gazdelor a fost asigurata de: EMPORIO ARMANI
Eveniment pus in miscare de: Ford

Bucuresti, 10.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *