PR Summit 2021

Lactacare – o gama de produse care se adreseaza celor interesati de starea lor de sanatate

Actavis a introdus pe piata romaneasca o gama noua de produse probiotice dedicata celor preocupati de starea lor de sanatate.

Probioticele sunt microrganisme vii care se afla in mod fiziologic in tractul gastrointestinal si joaca un rol esential in digestie si imunitate.

Aceasta gama contine produse concepute si fabricate pentru situatii diferite de viata si pentru varste diferite, selectia optima de mai multe tulpini de bacterii acido-lactice, in functie de indicatia administrarii.

Lactacare este o gama de produse de ultima generatie, cu continut probiotic, prebiotic (sustine probioticele in functiile lor intestinale) si simbiotic (impletirea sinergica a primelor doua caracteristici, pentru mentinerea unei stari bune de sanatate). Fiecare din aceste produse are in compozitia sa miliarde de de micro-organisme selectate atent din mai multe tulpini de bacterii acido-lactice.

Produsele gamei Lactacare beneficiaza de un invelis protector unic, patentat, produs prin crio-tehnologie, astfel incat 80-90% din bacteriile acido-lactice crio-protejate ingerate ajung vii in intestin, prastrandu-si capacitatea de colonizare si multiplicare. Ambalajul ActiveVial in care sunt comercializate aceste produse este, de asemenea patentat, avand rol de protectie fata de mediul exterior, avand capacitatea de a absorbi umezeala si de a prelungi durata de viabilitate a micro-organismelor din compozitia produsul.

Produsele din gama lactare adreseaza nevoi unice! Fiecare dintre produse contine combinatii unice de tulpini de bacterii vii de mai multe genuri diferite si sunt produse simbiotice: adica contin atat bacterii probiotice cat si fibre prebiotice cu lant scurt. Mai multe detalii: www.lactacare.ro sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/pages/Lactacare/488060918026952.

Lactacare Kids (plicuri)

Combinatie unica de bacterii acido-lactice pentru inhibarea bacteriilor patogene si reechilibrarea florei intestinale si Actilight® (fibre fructo-oligo-zaharidice cu lant scurt care sustin actiunea bacteriilor acido-lactice in intestin).

Beneficii:
· Amelioreaza colicile, reactiile alergice (de tipul dermatitei atopice), reactiile intolerantei la lactoza.
· Produsul nu contine lactoza si se poate administra impreuna cu tratamentul antibiotic pentru protectia florei intestinale saprofite.
· Se poate amesteca in formula de lapte adusa la temperatura camerei, in lichide reci (apa, ceai, suc de fructe), in iaurt sau masa de cereale.
· Are un gust placut de vanilie pe care bebelusul il va adora.
· Fiecare doza (un plic pe zi) furnizeaza 5 miliarde de bacterii vii din 2 tulpini diferite.

Lactacare Kids (3 ani+)

Combinatie de 2 tulpini atent selectate de bacterii acido-lactice vii pentru inhibarea bacteriilor patogene si reechilibrarea florei intestinale si vitamina C.

Beneficii:
· Amelioreaza reactiile alergice (de tipul dermatitei atopice), durerile abdominale, balonarea, simptomatologia diareica.
· Aduce o cantitate importanta de vitamina C in dieta copilului: 15% din doza zilnica recomandata per comprimat.
· Produsul nu contine lactoza si se poate administra impreuna cu tratamentul antibiotic pentru protectia florei intestinale
· Are un gust placut de capsuni care va placea pana si celor mai mofturosi copii.

LACTACARE PLUS

Combinatie unica de microorganisme vii si bacterii inactivate termic, din 4 tulpini diferite, cu beneficii importante asupra florei intestinale si Actilight® (fibre fructo-oligo-zaharidice cu lant scurt), ce sustine rolul activ al bacteriilor acido-lactice.

Beneficii:
· Protejeaza flora intestinala saprofita pentru evitarea dezechilibrelor intestinale in timpul tratamentului cu antibiotic.
· Se poate administra si persoanelor cu intoleranta la gluten sau lactoza.
· Prezinta o forma speciala de ambalare care ofera protectie suplimentara a bacteriilor, de pana la 3 ani.

LACTACARE STOP- Combinatie 2 in 1 – microorganisme vii si bacterii inactivate termic

Beneficii:
· Ofera eficacitate anti-diareica
· Asigura rapid reactia imunitara intestinala in timpul diareilor acute pentru refacerea florei intestinale saprofite
· Efect rapid dupa administrare
· Se poate administra si persoanelor cu intolerantă la gluten sau lactoza

LACTACARE TRAVEL

Beneficii:
· Contribuie esential la formarea unei flore intestinale echilibrate pentru evitarea dezechilibrelor intestinale in timpul calatoriilor
· Forma de ambalare practica in timpul calatoriilor.

LACTACARE DAILY

Beneficii:
· Contine zinc, cu rol in mentinerea metabolismului normal al carbohidratilor, macronutrientilor si acizilor grasi
· Contribuie la inhibarea bacteriilor patogene si reechilibrarea florei intestinale pentru reducerea:
         o meteorismului abdominal
         o simptomatologiei specifice colonului iritabil
         o continutului de gaze intestinale
         o crampelor abdominale
         o simptomatologiei intolerantei la lactoza.

LACTACARE FIBER -Supliment zilnic de fibre FOS cu lant scurt

Beneficii:
· Contribuie la inhibarea bacteriilor patogene si reechilibrarea florei intestinale pentru reducerea simptomelor ce insotesc constipatia sau tranzitul intestinal incetinit si normalizarea acestuia.

Bucuresti, 15.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *