free download 78 travel guides written by experts

La aniversarea a 100 de ani, Whirlpool lanseaza cea mai ampla campanie promotionala

pe piaţa de electrocasnice din România

Whirlpool lansează la început de primăvară cea mai amplă campanie promoţională din România destinată produselor electrocasnice, cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de existenţă, aplicând un mecanism unic în România. Peste 2 milioane de cupoane distribuite direct în casele românilor, 100 de premii substanţiale constând în produse Whirlpool și cupoane în valoare de 100 de RON pentru fiecare produs Whirlpool achiziţionat fac obiectul acestei campanii unice pe piaţa de electrocasnice.

Astfel, pentru fiecare produs Whirlpool achiziționat, cu valoare mai mare de 1000 RON, clienții sunt răsplătiți cu cupoane în valoare de 100 RON. Campania promoţională a debutat pe 15 martie şi se desfăşoară la nivel naţional, în toate magazinele de electrocasnice, până pe 30 aprilie. La finalul campaniei va exista şi o tragere la sorți pentru atribuirea a 100 de premii constând în electrocasnice Whirlpool.

“Pentru aniversarea a 100 de ani am optat pentru activarea celei mai puternice campanii promoționale de pe segmentul produselor electrocasnice din România” a declarat Mioara Bolozan, Director Marketing Whirlpool România. „Premiem fiecare consumator cu sume cuprinse între 100 RON şi 500 RON pentru achiziţii de produse sau familii de produse Whirlpool. În cadrul acestei campanii mai mult de 2 milioane de cupoane au fost distribuite door-to-door în întreaga țară. Mai mult, exista posibilitatea de a comanda electronic vouchere pe site-ul campaniei www.whirlpool100ani.ro pentru achizitiile on line cat si off line. Prin această acțiune ne-am propus să oferim consumatorilor noștri un mecanism nou de promoţie pe piaţa locală, prin care aceştia să se simtă cu adevărat răsplătiţi pentru încrederea pe care ne-au arătat-o alegând produsele noastre”, a mai adăugat ea.

În plus, dacă un consumator achiziționează mai multe electrocasnice, poate intra în posesia mai multor cupoane de reducere în valoare maximă de 500 RON. Iar pentru fiecare cupon de reducere folosit la achiziția de produse participante, clientul va primi 10 șanse la tragerea la sorți de la finalul campaniei, unde poate câștiga unul dintre cele 100 de premii constând în electrocasnice Whirlpool.

Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul campaniei: www.whirlpool100ani.ro: regulament, premii si magazinele participate.

Bucuresti, 24.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *