metalshow

Te pui cu blondele? lider de audienta

Un show păcătos şi Narcisa Sălbatică se menţin în preferinţele telespectatorilor

Te pui cu blondele?, emisiunea moderată de Dan Negru la Antena 1 s-a clasat aseară în fruntea clasamentului de audienţă. Narcisa Sălbatică şi Un show păcătos se menţin şi ele în top.

Emisiunea moderată de Dan Negru este de departe programul preferat al telespectatorilor din mediul urban, din fiecare miercuri. Ieri, 23 martie, în minutul de aur, 21.26, emisiunea Antenei 1 a fost urmărită de 1.363.000 de telespectatori din mediul urban, aproape de trei ori mai mulţi decât cei care la aceeaşi oră urmăreau postul PRO TV.

Te pui cu blondele? a înregistrat aseară, 23 martie, 8% rating mediu şi 17.6% share la nivelul publicului din mediul urban, devansând programele postului PRO TV care a înregistrat 6,2% audienţă medie şi 13,6 procente cotă de piaţă. Locul al treilea a fost revendicat de Prima Tv, postul înregistrând aseară la nivelul aceluiaşi target 3.2% rating şi 7.1% share.

În preferinţele telesepctatorilor din mediul urban au rămas şi Narcisa Sălbatică şi Un show păcătos. Emisiunea moderată de Dan Capatos a adus aseară Antena 1 pe primul loc în topul audienţelor cu 2.6% rating şi 17% share, devansând porgramele difuzate de Pro Tv, care a înregistrat aseară 2% audienţă medie şi 13.6% cotă de piaţă.

Narcisa Sălbatică rămâne în continuare preferata telespectatorilor. În intervalul de difuzare al serialului, Antena 1 a fost ieri, 23 martie, lider de piaţă pe targetul all urban cu 5,5% rating şi 14.6 % share. Locul al doilea a fost ocupat şi de această dată de Pro Tv, pentru ca cea de-a treia poziţie să fie ocupată de Prima Tv.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 23 martie 2011


Bucuresti, 24.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *