free download 78 travel guides written by experts

KFC, Pizza Hut si PHD sustin si anul acesta campania World Vision “Vreau in clasa a noua”

„Pentru al patrulea an consecutiv, KFC şi Pizza Hut îşi invită clienţii să se alăture campaniei „Vreau în clasa a noua”.

Ca în fiecare an, în luna octombrie, cele două companii se implică activ în desfăşurarea programului de strângere de fonduri „Vreau în clasa a noua”, iniţiat de organizaţia World Vision România. Programul are ca obiectiv sprijinirea absolvenţilor de gimnaziu din mediul rural care, din cauza dificultăţilor financiare, se află în imposibilitatea de a-şi continua studiile.

Sub deviza „Donează un leu, clădeşte viitorul meu”,  oricine este invitat să doneze un leu în orice restaurant KFC sau Pizza Hut din ţară în perioada 1-31 octombrie, fără a fi condiţionat de achiziţionarea unui produs.
Pe lângă campania din restaurante, angajaţii KFC şi Pizza Hut vor organiza, la fel ca anii trecuţi, acţiuni proprii pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru programul „Vreau în clasa a noua”.

În cei patru ani, în urma campaniei de strângere de fonduri, KFC, Pizza Hut şi PHD împreună cu clienţii lor au reuşit să ajute nu mai puţin de 450 de copii să îşi continuie studiile la liceu.

Bucuresti, 06.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *