free download 78 travel guides written by experts

Julia Jianu, supersexy in rolul Cher la „Te cunosc de undeva!”

Julia Jianu a fost o apariţie extraordinar de exotică pe scena Te cunosc de undeva!, asa cum a remarcat Anna Lesko, invitata specială a ediţiei. Într-o ţinută foarte provocatoare asemeni celei pe care o purta Cher, cu cizme cu toc înalt şi geacă de piele, Julia a avut parte şi în această săptămâna de o trasformare pe cinste. Pe lângă interpretarea celebrei piese “If I Could Turn Back Time”, Julia a trebuit să ia în calcul şi un alt aspect important. Aşa cum a discutat cu Andrei Aradits la repetiţii, Julia a trebuit să-l facă pe jurat să nu se concentreze pe ţiuta ei, un lucru de altfel destul de dificil. Şi a reuşit, Andrei Aradits arătându-se încântat de interpretare, la fel ca şi restul juraţilor de la Te cunosc de undeva!. Adreea Bălan chiar i s-a alăturat pe scenă Juliei, reluând alături de ea câteva dintre celebrele mişcări ale lui Cher.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 22.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *