Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bon Jovi a stralucit pe scena „Te cunosc de undeva!”

Jorge cântã incredibil orice stil muzical!

Ediţie de ediţie, Jorge a demonstrat la „Te cunosc de undeva!” cã este un adevãrat artist. A trecut extraordinar de la stilul latino, la cel clasic sau la rap, iar în aceastã searã a fost un adevãrat rocker în pielea lui Bon Jovi. În pantaloni şi vestã de piele, cu cercei şi perucã, Jorge a avut o energie debordantã pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva!”

Dupã ce sãptãmâna trecutã s-a simţit extraordinar în pielea lui Andrea Bocelli şi a fãcut-o sã plângã pe Alina, Jorge a sensibilizat din nou publicul, dar mai ales juriul super show-ului „Te cunosc de undeva!”

A dat costumul serios al tenorului pe pantalonii de piele şi bocancii rockerului Bon Jovi, iar focurile de artificii au curs necontenit pe scena supershow-ului „Te cunosc de undeva!”. Jorge a demonstrat încã o datã cã indiferent de stilul muzical pe care l-ar adopta, o face cu lejeritatea unui mare artist.

În fiecare seară de sâmbătă, CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan vor evalua atent prestaţiile concurenţilor vedetă.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărei emisiuni se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 22.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *