Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Iulian Vasile si-a pus vocea la ragusit

Cu trompetã şi batistã, a fost adorabil în interpretarea lui Louis Armstrong

Dupã ce sãptãmâna trecutã Iulian Vasile a fãcut super show în interpretarea formaţiei Zdob şi Zdub, de aceastã datã a rãguşit şi nu oricum, ci pentru a intra în pielea legendarului Louis Armstrong. Cu mişcãri lejere şi celebra batistã albã în mânã, Iulian i-a cucerit pe membrii juriului şi pe invitatata specialã a ediţiei, Anna Lesko, ce i-a declarat mândrã cântãreţului: „Ai fost carismatic, simpatic şi mi-a plãcut tare mult de tine, sã ştii!”

Iulian Vasile a muncit din greu toatã sãptãmâna la repetiţiile super show-ului „Te cunosc de undeva!”. Avându-l de interpretat pe legendarul Louis Armstrong, Iulian a fost nevoit sã îşi punã vocea la rãguşit, pentru a imita timbrul vocal al artistului, afectat de o laringitã cronicã. Deşi a recunoscut cã Ozana l-a cam pus la punct la repetiţii, nimic nu i-a tãiat din elanul tânãrului cântãreţ.

A strãlucit de-a dreptul pe scena „Te cunosc de undeva!’, cu celebra trompetã şi batista albã în mânã. Cu burtã şi din cale-afarã de negru, Iulian i-a amuzat pe toţi şi a stârnit ropote de aplauze la finalul reprezentatiei sale. Invitata specialã a juriului, Anna Lesko, s-a arãtat de-a dreptul încântatã de prestaţia lui Iulian: „Ai fost carismatic, simpatic şi mi-a plãcut tare mult de tine, sã ştii!”

În fiecare seară de sâmbătă, CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan vor evalua atent prestaţiile concurenţilor vedetă.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărei emisiuni se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 22.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *