free download 78 travel guides written by experts

Julia Jianu a facut senzatie in rolul Christina Aguilera

Andreea Bălan: “Ai cele mai sexy picioare! Christina nu are picioarele tale”

Julia Jianu a deschis sâmbăta aceasta showul primăverii la Antena 1 intrând în rolul Christinei Aguilera. Frumoasa concurentă a acaparat instant toate privirile abordând o ţinută foarte provocatoare inspirată bineînţeles de vestimentaţia vedetei americane. Aşa cum era de aşteptat, după o interpretare reuşită a piesei Candyman şi o prezenţă scenică greu de trecut cu vederea, replicile juriului nu puteau fi decât măgulitoare. Dacă domnii de la masa juriului au remarcat în tăcere superba apariţie a Christinei, Andreea Bălan nu s-a putut abţine să nu exclame: “Ai cele mai frumoase picioare. Cele mai sexy picioare! Christina nu are picioarele tale!”. Andrei Aradits a întâmpinat-o în schimb pe Julia cu un alt comentariu, atrăgându-i atenţia că nu a avut o privire care ar fi apropiat-o mai mult de personajul său. Cum se va descurca în continuare Julia, rămâne de văzut sâmbăta viitoare, în cea de-a doua ediţie a supershowului “Te cunosc de undeva!”.

“Te cunosc de undeva!” a luat startul sâmbăta aceasta la Antena 1! Surprizele pe care supershowul le pregăteşte pentru telespectatori nu se opresc doar la transformările incredibile ale concurenţilor. Juraţii vor avea şi ei un rol extrem de important şi, în fiecare ediţie, cei de acasă se vor putea bucura şi de prezenţa inedită a unui invitat surpriză. Săptămâna aceasta, carismaticul prezentator Mircea Badea a acceptat provocarea de a intra în jocul “Te cunosc de undeva!”, acolo unde transformările de senzaţie sunt puse la loc de cinste.

În fiecare seară de sâmbătă, CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan vor evalua atent prestaţiile concurenţilor vedetă.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărei emisiuni se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Bucuresti, 18.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *