free download 78 travel guides written by experts

Transformare spectaculoasa la „Te cunosc de undeva!”

Aurelian Temişan a fãcut senzaţie în pielea lui Barry White

La startul celui mai nou transforming show, „Te cunosc de undeva!” nu doar cei opt concurenţi au avut parte de transformãri spectaculoase, ci şi juraţii super show-ului. Aurelian Temişan a fãcut senzaţie pe scena „Te cunosc de undeva!”, imitându-l pe marele Barry White. Uite cum s-a transformat artistul!

Pe scena celui mai nou transforming show, „Te cunosc de undeva!”, care a luat startul în aceastã searã la Antena 1, momentele senzaţionale nu s-au lãsat mult aşteptate. Opt vedete au apãrut în faţa telespectatorilor aşa cum nu au mai fost văzute până acum. CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile au avut parte de transformãri spectaculoase şi prestaţii de excepţie.

Aurelian Temişan a trecut de partea concurenţilor pentru câteva momente şi a stârnit ropote de aplauze încã de la primii paşi pe scena super show-ului “Te cunosc de undeva!”. Negru şi cu barbã, Temişan l-a imitat excelent pe marele artist al anilor ’70, Barry White, spre deliciul telespectatorilor. Nu i-a fost uşor, mai ales cã a trebuit sã foloseascã foarte multã cremã autobronzantã şi bureţei pentru a putea avea nasul asemãnãtor cu cel al maestrului White.

Invitatul special al primei ediţii „Te cunosc de undeva!” este carismaticul prezentator al emisiunii „În gura presei” Mircea Badea. Într-o ipostazã în care nu a mai fost vãzut vreodatã, Mircea Badea va face super show pe scena „Te cunosc de undeva!”. Ce invitat surprizã le rezervã telespectatorilor cea de-a doua ediţie a super show-ului „Te cunosc de undeva!”, rãmâne de vãzut sâmbãta viitoare, de la 20:20, la Antena 1.

Bucuresti, 18.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *