free download 78 travel guides written by experts

50 Cent i-a dat un autograf Andreei Balan pe decolteu

Cu ochelari de soare, bling-bling-uri la gât şi înconjurat de dansatoare foarte sexy, CRBL a luat cu asalt scena “Te cunosc de undeva!” în rolul rapper-ului american 50 Cent! Atitudinea lui de băiat rău se pare că le-a cucerit imediat pe domnişoarele din jur, Andreea Bălan intervenind după terminarea piesei “In da club” pentru un autograf. Vedeta l-a chemat pe CRBL-50 Cent la masa juriului, s-a ridicat în picioare şi i-a indicat fără ezitări V.I.P-ului locul unde să-şi aplaseze semnătura: pe decolteu! Nici Alina Puşcaş nu trecut cu vederea prestaţia rapper-ului, arătându-se destul de supărată că 50 Cent nu a băgat-o în seamă. În această ediţie, CRBL nu s-a bucurat de succes doar în rândul domnişoarelor, Aurelian Temişan urcând pe scenă pentru a-l felicita.

“Te cunosc de undeva!” a luat startul sâmbăta aceasta la Antena 1! Surprizele pe care supershowul le pregăteşte pentru telespectatori nu se opresc doar la transformările incredibile ale concurenţilor. Juraţii vor avea şi ei un rol extrem de important şi, în fiecare ediţie, cei de acasă se vor putea bucura şi de prezenţa inedită a unui invitat surpriză. Săptămâna aceasta, carismaticul prezentator Mircea Badea a acceptat provocarea de a intra în jocul “Te cunosc de undeva!”, acolo unde transformările de senzaţie sunt puse la loc de cinste.

În fiecare seară de sâmbătă, CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan vor evalua atent prestaţiile concurenţilor vedetă.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărei emisiuni se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Bucuresti, 18.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *