Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Julia Jianu a facut senzatie in rolul Andreea Balan

Vezi cum a reacţionat jurata de la Te cunosc de undeva! când şi-a văzut sosia!

Andreea Bălan a stat sâmbăta aceasta faţă în faţă cu Andreea Bălan, interpretată de Julia Jianu. Câştigătoarea ediţiei trecute de la “Te cunosc de undeva!” a apărut pe scenă îmbrăcată într-un costum aproape identic cu cel al trupei Andre, purtând platforme în picioare şi agrafe colorate în păr. Julia a fost Andreea din perioada când făcea parte din Andre, o provocare mai mare din punct de vedere al tehnicii vocale decât cea de a intra în rolul David Bisbal, aşa cum a mărturisit artista. Pentru acest rol, Julia a trebuit să-şi modifice vocea şi să facă faţă şi unei secvenţe de rap, însă rezultatul a fost cu siguranţă pe placul juriului. Bineînţeles, momentele savuroase nu puteau lipsi după această interpretare. La un moment dat, Andreea Bălan, Julia-Andreea Bălan, Jorge-Elvis şi Cosmin Seleşi au urcat toţi pe scenă pentru a dansa pe ritmurile melodiei “Liberă la mare” imitând împreună celebrele mişcări ale trupei Andre.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 01.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *