Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Lora in lacrimi la „Te cunosc de undeva!”

A urcat desculţă pe scenă în rolul Gwen Stefani!

Lora a impresionat sâmbăta aceasta juriul de la “Te cunosc de undeva!” intrând în rolul Gwen Stefani. Dacă provocarea de săptămâna trecută ar fi putut părea mult mai solicitantă, Lora trebuind să-l imite pe Mihai Trăistariu, se pare că şi rolul Gwen Stefani a venit cu cerinţe deosebite, nu numai în ceea ce priveşte vocea şi mişcarea scenică, ci şi transmiterea unui mesaj anume. “Don’t Speak” a fost piesa pe care Lora a interpretat-o la “Te cunosc de undeva!”, piesă care a făcut-o să izbucnească în lacrimi la repetiţii! Vedeta a apărut desculţă pe scenă, îmbrăcată cu o rochie asemănătoare cu cea purtată de Gwen Stefani în videoclip şi a reuşit într-adevăr să transmită extraordinar de multă emoţie. Aşa cum era de aşteptat, Lora a primit numai cuvinte de apreciere din partea juriului, iar Andrei Aradits chiar a urcat pe scenă încercând să descopere dacă are şi de această dată lacrimi în ochi.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 01.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *