Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Andreea Balan s-a indragostit la „Te cunosc de undeva!”

Vezi ce concurent a fãcut-o sã exclame asta!

Trãiri puternice sâmbãta aceasta la „Te cunosc de undeva!” Charismaticul Jorge a interpretat un personaj extrem de îndrãgit al anilor ’60, iar reacţia publicului a fost una pe mãsurã. L-a imitat atât pe bine pe Elvis Presley, încât a isterizat publicul şi a ridicat chiar şi juriul în picioare, aceştia urcând ulterior pe scenã pentru a-i cere un autograf. O fanã mai avea puţin şi rupea hainele de pe el, în timp ce Andreea Bãlan i-a sãrit în braţe, exclamând: „Nu ştiu ce mi-ai fãcut, m-am pierdut şi m-am indrãgostit!”

Transformare de senzaţie sâmbãta aceasta la „Te cunosc de undeva!”. Din momentul în care a aflat cã îl va imita pe regele rock’n’roll-ului, Elvis Presley, charismaticul Jorge s-a apucat serios de treabã pentru a se ridica la înãlţimea aşteptãrilor juraţilor. Repetiţiile, foarte numeroase şi foarte dificile din punct de vedere al coregrafiei, au fãcut ca Jorge sã îşi luxeze piciorul, însã în momentul performãrii sale pe scenã a uitat de durere şi s-a mişcat întocmai ca marele artist.

L-a imitat atât de bine, încât a isterizat de-a dreptul publicul, dar şi juriul, care s-a ridicat în picioare şi a venit sã îi cearã autografe. O fanã mai avea puţin şi rupea hainele de pe el, dupã cum a remarcat chiar Temişan. Cu mişcãri perfecte, atitudine demnã de invidiat şi zâmbetul seducãtor al lui Elvis, Jorge i-a luat minţile Andreea Bãlan, care i-a sãrit în braţe exclamând: „Nu ştiu ce mi-ai fãcut, m-am pierdut şi m-am indrãgostit!”

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 01.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *