Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Jucatorii din domeniul juridic se reunesc acum in comunitatea virtual creata de Macro Development

Macro Development a dezvoltat pentru editura cu tematică juridică Hamangiu comunitatea virtuală interactivă care îi reuneşte pe cei interesaţi de drept şi de starea legilor din România şi consolidează conexiunile dintre aceştia.

Macro Development a creat această comunitate care funcționează ca o rețea socială pe nișa juridică, facilitând membrilor săi interacțiunea între ei sau cu angajații editurii Hamangiu.

Prin posibilitatea membrilor de a adresa întrebări şi sugestii şi de a aduce în discuţie teme juridice de interes pentru ei, comunitatea Hamangiu devine un spaţiu propice pentru dezbateri din domeniu juridic. În plus, aceştia pot publica comentarii sau recenzii ale cărţilor de pe site.

“Ne-am propus găsirea unei modalităţi pentru a menţine legătura cu toţi cei interesaţi de domeniul juridic. Macro Development a venit cu o soluție eficientă și creativă de a crea o comunitate pentru aceştia, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Avem acum o platformă puternică care satisface nevoile lor la un nivel înalt și care a crescut gradul de implicare a acestora.”, declară Doru Pădurariu, Director General al editurii Hamangiu.

Strategia implementată are rezultate vizibile. Adăugând acesteia şi serviciile de Search Engine Marketing, Email Marketing și mentenanță, Macro Development a reușit să crească traficul website-ului cu 64% în doar două luni de la lansare. În această perioadă, numărul vizitatorilor a crescut de la aproape 14.500 la peste 23.000, iar traficul provenit din motoarele de căutare a crescut cu aproape 80%, de la 9247 la 16.692.

“Am creat această comunitate pentru a iniția și a consolida relaţiile între cei interesaţi de domeniul juridic, fie profesionişti, studenţi sau practicieni în domenii conexe, oferindu-le posibilitatea să interacționeze. Am reușit să creăm o platformă complexă, dar prietenoasă, bazată pe interesele comune ale acestora.”, spune Radu Andarachi, Key Account Manager Macro Development.

Macro Development a conceput și un spațiu personal care poate fi adaptat în funcție de nevoile fiecărui utilizator. În această secţiune, acesta va găsi informații, noutăți, promoții și beneficii de fidelitate. Aici își poate crea liste ale cărților dorite pe care le poate trimite prietenilor prin e-mail sau direct pe Facebook. Tot în acest spaţiu, își poate actualiza datele de contact, poate vizualiza istoricul comenzilor și situația contului din programul de fidelitate.

Membrii sunt informaţi săptămânal asupra promoțiilor și noutăților editoriale prin newsletter şi prin bannerele realizate de Macro Development în meniul home al site-ului.

Mai mult, aceștia pot descărca gratuit o carte în format eletronic pentru a testa compatibilitatea formatului înaintea achiziției cărții dorite.

Activităţile Macro Development nu se opresc aici. Agenţia concepe strategii şi dezvoltă soluţii integrate de promovare online adecvate fiecărui business pentru a crea valoare. Search Engine Marketing, Social Media Marketing, Email Marketing, Display Advertising şi Web Design sunt o parte din serviciile de promovare online oferite.

Bucuresti, 11.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *