free download 78 travel guides written by experts

Freecom lanseaza cel mai mic hard disc din lume echipat cu Thunderbolt

Unitatea de hard disc multi-premiata Mobile Drive Mg ofera suport pentru ratele de transfer Thunderbolt

Freecom, parte a Mitsubishi Chemical Holdings Group si producator multi-premiat de hard discuri externe si dispozitive de stocare portabile, a anuntat noul Mobile Drive Mg, dotat cu interfata Thunderbolt. Cu o inaltime de numai 15mm si cu o carcasa de magneziu finisata, unitatea multi-premiata Mobile Drive Mg a atras intotdeauna utilizatorii Apple. Acum cu suport pentru interfata Thunderbolt si o capacitate de 1TB, dispune de cerintele tehnice pentru a egala aspectul exceptional.

Noua interfata Thunderbolt a unitatii de hard disc Mobile Drive mg ofera un transfer rapid de date dispozitivelor Mac, inclusiv MacBook Air, MacBook Pro, iMac si mini Mac, cu viteze de 20 ori mai mari fata de solutiile USB traditionale USB 2.0. Aceste viteze de transfer rapide, impreuna cu capacitatea de 1TB, reprezinta solutia ideala pentru utilizatorii Mac care dispun de capacitate mare de stocare dar nu pot astepta un timp indelungat pentru a descarca fisiere, imagini, filme sau muzica.

Noul Mobile Drive Mg este de asemenea cel mai mic hard disc echipat cu Thunderbolt de pe piata, si prin acesta se continua traditia Freecom de a dezvolta dispozitive inovatoare exceptionale din punct de vedere estetic si functional. Cu o inaltime de numai cativa milimetri, Mobile Drive Mg este portabil si foarte usor, iar carcasa de magneziu este rezistenta, reciclabila si prezinta aceeasi culoare ca un MacBook. Aceste caracteristici au fost motivul pentru care Mobile Drive Mg a fost desemnat ‘Best of the Best’ la gala red dot Awards 2012.

“Unitatea noastra de hard disc dotata cu interfata Thunderbolt este la fel de puternica cat este si de frumoasa, si ofera transfer de date ultra rapid si capacitate mare de stocare, cu toate caracteristicile de design la care te-ai astepta din partea companiei Freecom,” a spus Dick C. Hoogerdijk, presedintele si CEO-ul Freecom. “Performantele unitatii de hard disc Mobile Drive Mg, design-ul ultra subtire si finisajul din magneziu au adus multi admiratori acesta fiind accesoriul perfect pentru Apple MacBook.”

In afara de interfata Thunderbolt, discul mai prezinta interfata standard USB 3.0, ce ofera rate de transfer de aproximativ 130 MB/s. Pentru mai multa flexibilitate, este compatibil si cu interfata USB 2.0. Formatat, discul va functiona imediat cu orice Mac.

Imaginile pot fi gasite la:
//download.komm-passion.de/Freecom_Mobile_Drive Mg_1.jpg

//download.komm-passion.de/Freecom Mobile Drive Mg_JP_1.jpg

//download.komm-passion.de/Freecom Mobile Drive Mg_JP_2.jpg

//download.komm-passion.de/Freecom Mobile Drive Mg_JP_3.jpg

//download.komm-passion.de/Freecom Mobile Drive Mg_JP_4.jpg

//download.komm-passion.de/Freecom Mobile Drive Mg_JP_5.jpg

//download.komm-passion.de/Freecom Mobile Drive Mg_JP_6.jpg

//download.komm-passion.de/Freecom Mobile Drive Mg_JP_7.jpg
//download.komm-passion.de/Freecom Mobile Drive Mg_JP_8.jpg

Disponibilitate si preturi

Unitatile de hard disc Freecom Mobile Mg sunt disponibile prin intermediul Apple Premium Resellers, Apple Stores si prin website-ul Freecom. Noul Freecom Mobile Drive Mg Thunderbolt & USB va fi disponibil din luna iulie. Toate produsele Mobie Driv Mg beneficiaza de o garantie de doi ani si suport tehnic nelimitat.

Link-uri utile:

Fisa tehnica produse Freecom:
//download.komm-passion.de/Freecom_Product_Overview_2012_EN.pdf

Brosura de produse Freecom:
//download.komm-passion.de/Freecom_Product_Brochure_2012_EN.pdf

Bucuresti, 11.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *