free download 78 travel guides written by experts

Jorge, supershow in rolul Beyonce la „Te cunosc de undeva!”

L-a dat pe spate pe Seleşi la propriu!

Jorge a făcut sâmbăta aceasta un show incendiar pe scena “Te cunosc de undeva!” intrând în rolul unei celebre dive americane. Îmbrăcat cu o rochie foarte scurtă, dresuri de plasă şi pantofi cu toc înalt în picioare, Jorge a acaparat toate privirile în rolul Beyonce, interpretând Crazy in love. Concurentul nu a ieşit din rolul seducătoarei Beyonce nici după terminarea piesei când i-a făcut o surpriză incredibilă lui Cosmin Seleşi. În rolul cuceritoarei dive, Jorge şi-a pus ochii pe Seleşi, pe care a reuşit să-l dea pe spate la propriu.

Deşi a surprins publicul cu rolul său de senzaţie, concurentul nu a fost lipsit la rândul său de surprize, cea mai spectaculoasă venind chiar din partea juratului Andrei Aradits. După ce a punctat câteva aspecte din costumaţia lui Jorge, Andrei Aradits i-a atras atenţia concurentului asupra mersului divei. Pentru o cât mai bună exemplificare a situaţiei, Andrei Aradits s-a ridicat de la masa juraţilor, stârnind o reacţie puternică în jur. Andrei Aradits era la rândul său încălţat cu pantofi cu toc. Alături de juratul de la “Te cunosc de undeva!” Jorge a mai făcut o demonstraţie pentru celebrul mers al divei din videoclipul Crazy in love.

Deşi nu a mai avut parte de astfel de surprize inedite, Jorge s-a bucurat numai de comentarii laudative din partea celorlalţi juraţi. “Eşti extraordinar de talentat şi ai o uşurinţă cameleonică de invidiat” i-a spus Ozana Barabancea. Andreea Bălan a remarcat modul în care Jorge a reuşit să îmbine vocea cu dansul, iar invitata ediţiei Marilena Chelaru a apreciat cu umor că picioarele lui Jorge ar fi cele mai sexy din showbiz.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză şi Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi pentru un mare premiu, câştigat în marea finală, ediţie în care publicul va decide cine merită să câştige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 08.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *