free download 78 travel guides written by experts

Spectacol-demonstratie de arte martiale la Passe Partout Dan Puric

Compania Passe- Partout DAN PURIC va invita duminica 22 aprilie, orele 19.00 la o demonstratie de tehnici martiale chinezesti , care se va desfasura pe scena Teatrului de pe Lipscani

Actorul si regizorul Dan Puric va prezenta, Duminica, 22 aprilie orele 19.00, un spectacol- demonstratie de tehnici martiale chinezesti, realizat de Clubul Sportv Shanghai USHU condus de Maestrul Zhu RONG in colaborare cu actorii Companiei Passe Partout DAN PURIC.

Acest spectacol –demonstratie coincide cu aniversarea a 20 de ani de activitate a Clubului Shanghai Wushu Bucuresti, fondat in 1992, de Maestrul Zhu Rang Fu, medic speclalist in medicina traditionala chineza.

Sportivii antrenati de Maestrul Zhu, la Clubul Sportv Shanghai USHU au obtinut, de-a lungul timpului, numeroase medalii la competitiile internationale la care au participat.

Actorii de la Compania Passe Partout DAN PURIC, si chiar insusi Dan Puric se antreneaza, alaturi de sportivii de la Clubul Sportv Shanghai USHU pentru spectacolele de teatru- nonverbal pe care le produce compania.

Dan Puric despre practicarea artelor martiale:
“Artele martiale creeaza oameni cu lumina interioara, nu batausi”

Bucuresti, 08.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *