free download 78 travel guides written by experts

Delia fortata sa isi ascunda personalitatea la „Te cunosc de undeva!”

Rolul lui Boy George i-a ieşit de minune!

Dupã excentrica Lady Gaga, Delia Matache a primit un alt personaj extrem de controversat în aceastã sãptãmânã la „Te cunosc de undeva!”. Boy George – o apariţie tumultuoasã a anilor 80, i-a dat mari bãtãi de cap Deliei, care a fost obligatã sã îşi mascheze personalitatea sa vulcanicã şi sã îşi exagereze feminitatea. A fost la înãlţime, una dintre cele mai reuşite transformãri de pânã acum, însã la final juriul i-a mãrturisit cã a fost mult prea frumoasã pentru Boy George.

Frumoasa Delia a avut parte în ultimul timp de personaje foarte controversate la „Te cunosc de undeva!”, însã toate i-au ieşit de minune. Dupã Lady Gaga, iatã cã a venit vremea excentricului Boy George, un personaj pe cât de interesant, pe atât de greu de interpretat. Fire puternicã şi temperament vulcanic, Delia a fost nevoitã sã îşi ascundã aceastã laturã a personalitãţii sale, pentru a intra în pielea personajului sãu.

Ba mai mult, Andrei Aradits i-a recomandat Deliei sã îşi exagereze feminitatea, pentru a semãna cât mai bine cu iniţiatorul Culture Club, androginul Boy George. Astfel, purtând haine extrem de lungi şi de largi, cu un machiaj foarte accentuat şi o coafurã încãrcatã şi rãvãşitã, Delia a avut parte de una dintre cele mai bune transformãri de pânã acum. Membrii juriului au fost foarte încântaţi de prestaţia Deliei, însã nu s-au putut abţine sã nu remarce cã a fost mult prea frumoasã pentru Boy George.

În fiecare seară de sâmbătă, CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan vor evalua atent prestaţiile concurenţilor vedetă.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărei emisiuni se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 08.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *