free download 78 travel guides written by experts

Izvoarele de nepasare au clasat „Romania, te iubesc!” pe primul loc in topul audientelor

Reportajul lui Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, despre una dintre cele mai mari bogății ale României, apa minerală, a fost urmărit de aproximativ 800.000 de persoane pe întreg intervalul de difuzare, 18:02 – 18:59.

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut un rating de 6.1 și o cotă de piață de 17.8%, spre deosebire de postul clasat pe locul secund, care a obținut 3.0 puncte de rating și 8.8% share. Și pe segmentul publicului din mediul urban, România, te iubesc! s-a clasat pe primul loc în preferințele publicului, înregistrând 4.8 puncte de rating și 11.4% share, în timp ce locul doi a obținut un rating mediu de 4.1 puncte și 9.6% cotă de piață. La nivel național, PRO TV a atins 4.3 puncte de rating și 10.3% share, iar postul clasat pe locul doi a înregistrat 4.1 puncte de rating și 9.8% share.

Echipa emisiunii le-a arătat telespectatorilor ce se întâmplă cu apa minreală din izvoarele cu care ne-a înzestrat natura, cum este exploatată această resursă, dar și cum, în loc să fie valorificată, este lăsată să curgă la canal. Pe lângă implicarea la nivel de sănătate sau prestigiu, această resursă poate fi monetizată.

Duminica viitoare, telespectatorii vor vedea cum s-au făcut restaurările și modernizările la monumentele mari și cetățile din România. Țara noastră este pe ultimul loc, pe plan european, în ceea ce privește grija pentru patrimoniu, în timp ce alte țări trăiesc inteligent din exploatarea vestigiilor.

Toate reportajele marca România, te iubesc! pot fi văzute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro.

Bucuresti, 20.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *