free download 78 travel guides written by experts

3 opere din colectia maestrului Radu Bogdan in licitatia Artmark

Istoric și critic de artă, scriitor și publicist, Radu Bogdan este una dintre cele mai marcante personalități ale istoriei artei româneşti, pe care a cercetat-o și glorificat-o timp de aproape șapte decenii. Operele "Pierrot și Colombina" de Iosif Iser (estimare: 8.000 – 12.000 euro), "Costum cu motive pastorale" de Georgeta Năpăruș (estimare: 10.000 – 15.000 euro) și "Deal" de Horia Bernea (estimare: 10.000 – 15.000 euro) fac parte din Licitația de Primăvară și sunt doar o mică parte din impresionanta și rafinata colecție a unuia dintre cei mai mari istorici de artă din România tuturor timpurilor.

Toate cele trei opere marchează câte o temă centrală și intens perfecționată de artistul căreia îi aparțin. Motivul folcloric al lui Năpăruș, dealul aspațial și atemporal al lui Bernea sau commedia dell’Arte în viziunea lui Iser sunt excepțional redate în cele trei opere regăsite în Licitația de Primăvară.

                         

Operele pot fi admirate la Artmark până marți, 21 aprilie. Licitația va avea loc miercuri, 22 aprilie, ora 19:30, la Athénée Palace Hilton.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.artmark.ro.

Bucuresti, 20.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *