free download 78 travel guides written by experts

Trezirea inteligentei

J. Krishnamurti
Editura Herald

J. Krishnamurti a avut de-a lungul ultimilor ani multe convorbiri in grupuri mai mari sau mai mici in America, Europa si India.

Astfel de convorbiri inregistrate sunt cuprinse in cartea de fata. Schimburile de replici sunt cele originale, din acestea eliminandu-se doar amanuntele redundante. Totul este insa pastrat asa cum a fost spus – ceea ce ajuta la pastrarea elementului specific si ii creeaza cititorului impresia ca este acolo, in camera cu J. Krishnamurti.

In afara de astfel de reuniuni, in carte mai sunt cuprinse si conversatiile purtate de J. Krishnamurti cu personalitati marcante care si-au manifestat in timp interesul fata de ideile lui.

Un alt lucru important de amintit este faptul ca nu veti gasi in lucrare capitole care sa organizeze informatia pe anumite paliere, pe anumite idei sau teme centrale vitale. Dimpotriva. Toate discutiile sunt libere, astfel ca veti avea ocazia sa fiti martorii unor dialoguri interesante si sa descoperiti prin ele ideile si argumentele lui J. Krishnamurti. A nu se intelege insa ca totul este un mare haos. Nu. Editorul a avut grija sa grupeze discutiile sub titluri care sintetizeaza foarte bine ideile discutate.

O lectura de placere dar si de descoperire asadar!

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *