free download 78 travel guides written by experts

Intesa Sanpaolo Bank continua programul educaţional Bursa Intercultura pentru al VI-a an consecutiv

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiară a Grupului Intesa Sanpaolo, oferă pentru al VI-lea an consecutiv un program de burse de studiu în Italia adresate elevilor de liceu din România. La acest proiect, intitulat generic Bursa Intercultura, pot participa elevii de la orice liceu din România, care în anul şcolar curent studiază în clasa a 9-a sau a 10-a (născuţi între 01.01.1996 – 01.06.1998 pentru posibilitatea de a efectua 1 an şcolar (clasa a 10-a sau a 11-a), în Italia.

În valoare de 12.000 euro, Bursa Intercultura acoperă toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul şi cazarea, timp de un an în cadrul unei familii italiene fiind astfel complet integraţi în mediul social şi şcolar din Italia.

"Bursa Intercultura este un program de studiu gratuit iniţiat şi susţinut la nivel local exclusiv de către Intesa Sanpaolo Bank, iar rezultatele şi calitatea aplicaţiilor sunt din ce în ce mai bune de la an la an. Susţinerea educaţiei şi promovarea proiectelor dedicate copiiilor şi tinerilor reprezintă o componentă de bază a strategiei noastre de responsabilitate socială. În acest context putem aminti şi parteneriatul cu AC Milan pentru programul gratuit Milan Junior Camp de care au beneficiat peste 500 de copii cu vârste între 7 şi 14 ani din România", a declarat Ezio Salvai, CEO Intesa Sanpaolo Bank.

Detalii complete despre programul de burse Intercultura, formularele de înscriere, testimoniale ale altor liceeni români care au absolvit acest program şi alte informaţii utile sunt disponibile în secţiunea Cariere a web site-ului Intesa Sanpaolo Bank, în orice unitate teritorială Intesa Sanpaolo Bank sau apelând gratuit Serviciul suport clienţi la Tel Verde 0800.800.888.

Toţi candidaţii eligibili interesaţi de Bursa Intercultura şi de un an de studiu în Italia trebuie să completeze şi să trimită aplicaţiile până în 14.12.2012. Selecţia candidaţilor pentru Bursa Intercultura se va face în mai multe etape, direct de către Fundatia Intercultura/AFS din Italia, co-organizatoare a acestui program.

Bucuresti, 14.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *