Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Din noiembrie o stampila cu amprenta color costa cat una obisnuita

După extinderea gamei de produse oferite cu o bogată ofertă de accesorii şi produse pentru birou, ŞtampileOnline.ro vine cu o nouă ofertă deosebită. Începând cu luna noiembrie o ştampilă cu amprenta color are preţul unei ştampile obişnuite, cu amprentă într-o singură culoare. Mai mult, concepţia grafică este oferită gratuit!

Oferta este valabilă pentru modelele Trodat 46040 (ştampilă pentru avocaţi), Trodat 4912 (ştampilă pentru traducători autorizaţi şi pentru date de identificare ale firmelor) şi Trodat 4913 (ştampilă pentru birou personal, registratură, parafă medicală).

Ştampila este un element indispensabil al activităţii de afaceri în viaţa modernă. Există o mulţime de acte legislative şi normative care impun utilizarea ştampilei. Orice autoritate, firmă sau instituţie care emite documente pe suport de hârtie are nevoie de o ştampila pentru autentificare.

Magazinul www.stampileonline.ro oferă o gamă completă de ştampile necesare în activităţile profesionale:
· ştampile rotunde
· ştampile de buzunar
· ştampile pătrate
· ştampile ovale
· ştampile dreptunghiulare
· ştampile triunghiulare
· ŞTAMPILE MULTICOLORE

Ştampilele pot fi personalizate în funcţie de nevoile fiecărui gen de activitate. Există de exemplu ştampile pentru înfiinţarea firmei şi activităţi conexe, ştampile pentru persoană fizică autorizată sau întreprindere familială, pentru avocat, traducător autorizat, medic, asociaţii de proprietari, cadastru sau ştampile cu text predefinit (ACHITAT, TRANSMIS PRIN FAX, BUN DE PLATĂ, CONFORM CU ORIGINALUL, NR. INTRARE / IEŞIRE etc.).

Vă puteţi diferenţia şi evidenţia utilizând o ştampila multicoloră cu amprentă personalizată. Aceasta va fi o expresie a identităţii şi autenticităţii companiei. Culoarea este vitalitate, culoarea este emoţie, culoarea creează personalitate, culoarea este un avantaj.

”Ştampila personalizată poate să includă orice tip de siglă sau element distinctiv deoarece deţinem un sistem special de gravare laser a plăcutelor de text şi a tusierelor astfel încât imprimarea să se poată face în cât mai multe culori. Utilizăm tehnologia laser pentru a asigura durabilitatea în timp a ştampilelor, imprimarea fiind de fiecare dată impecabilă” a declarat Florin Pantelimon, Director general Rubin 2000, firmă care deţine site-ul Ştampileonline.ro.

Pentru a vă convinge de calitatea deosebită a ştampilelor multicolore începând cu 1 noiembrie o ştampilă color costă cât una obişnuită care amprentează într-o singură culoare. Concepţia grafică este oferită gratuit!

Site-ul continuă să aibă şi o ofertă speciala pentru fiecare lună în parte. În luna noiembrie la orice PowerBox Trodat Printy 46025+9425 comandat primiţi cadou un post-it şi un mini-cutter Trodat. În plus, setul PowerBox are preţul special de 99 de lei.

Toţi fanii StampileOnline.ro de pe Facebook beneficiază de o reducere de 10%.

Pentru cantităţi mai mari pentru oricare din produsele de pe site puteţi obţine un preţ mai avantajos, astfel că sunteţi invitaţi să solicitaţi oferte trimiţând un e-mail la office@stampileonline.ro .

StampileOnline.ro comercializează ştampile Trodat. Pentru a vă putea crea, personaliza şi comanda ştampile trebuie doar să vă faceţi rapid un cont pe site şi apoi puteţi alege unul din zecile de modele de ştampile disponibile şi să compuneţi, după cum doriţi, macheta ştampilei. ŞtampileOnline.ro oferă de asemenea accesorii de birou, produse papetărie, instrumente de scris, hârtie Xerox, pungi cadou sisteme de arhivare şi organizare pentru a păstra ordine în documente şi servicii de gravură.

Bucuresti, 14.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *