free download 78 travel guides written by experts

Premii speciale pentru utilizatorii care platesc online serviciile Vodafone, cu cardul Visa

· Plata online a serviciilor Vodafone poate aduce cate un Samsung Galaxy SIII pe saptamana, pana la sfarsitul lunii decembrie
· Marele premiu este un automobil Honda Civic 5D

Clientii Vodafone care platesc online serviciile Vodafone folosind un card Visa pot castiga, in cadrul unui concurs, cate un smartphone Samsung Galaxy SIII pe saptamana pana la sfarsitul anului, precum si marele premiu, un automobil Honda Civic 5D.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie doar sa efectueze o plata online, cu un card VISA.  Acestia pot opta fie pentru plata facturii, din contul MyVodafone, fie pentru reincarcarea Cartelei Vodafone si a Cartelei Internet Vodafone, fie pentru o achizitie din magazinul online Vodafone.

La extragerea premiului saptamanal participa toti clientii care au facut o plata eligibila, pe parcursul saptamanii precedente. Pentru acordarea marelui premiu se iau in calcul toate platile din perioada concursului. Castigatorii saptamanali vor fi anuntati pe pagina www.vodafone.ro/visa si contactati pentru ridicarea premiului.

Mai multe informatii sunt disponibile la adresa www.vodafone.ro/visa.

Vodafone Romania a relansat recent pagina www.vodafone.ro, cu o structura de navigare imbunatatita si un design simplificat, si totodata printr-o campanie menita sa sprijine lotul national olimpic de informatica.

Astfel, Vodafone a decis sa sprijine, prin servicii, lotul olimpic de informatica. Pana la finele anului, fiecare click pe site-ul Vodafone se va transforma intr-un MB de trafic de date gratuit, oferit membrilor lotului olimpic de informatica al Romaniei.

Bucuresti, 14.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *