free download 78 travel guides written by experts

Intersport deschide cel de-al 22-lea magazin, la Baia Mare

Intersport, cea mai mare reţea de magazine cu vânzare de articole sportive multibrand din România, deschide vineri, 12 octombrie, primul magazin din Baia Mare. Magazinul este situat în Centrul Comercial Gold Plaza, are o suprafaţă de 600 mp şi a atras angajarea a 12 persoane. Băimărenii vor putea alege între peste 20.000 de produse şi echipamente sportive.

„Intersport aduce sportul mai aproape de oameni. Prin lansarea din Baia Mare venim în întâmpinarea cererii de echipament sportiv de calitate pe piaţa locală, care până acum era nesatisfăcută prin oferta existentă. Intersport înseamnă o gamă foarte variată de produse, servicii şi mărci, acoperind aproape toată gama de activităţi sportive, individuale sau de echipă: fotbal, tenis, baschet, volei, nataţie etc. Prin diversitatea oferită încercăm să facem  sportul accesibil tuturor”, a declarat domnul Ionas Ignatios, Country Manager Intersport România şi Bulgaria.

Primii 100 de clienţi din ziua lansării magazinului din Baia Mare vor primi fiecare câte un voucher de cumpărături în valoare de 60 de lei.

Intersport este cea mai mare reţea de magazine de articole sportive multibrand din regiunea de Nord-Vest a ţării, din România şi din lume.

Fourlis Group deţine în prezent o reţea de 83 de magazine Intersport: 22 în România, 39 în Grecia, 15 în Turcia, cinci în Bulgaria şi două în Cipru. Fourlis Group este deţinătorul francizei retail Intersport în ţările amintite.

Despre INTERSPORT

Cu peste 5.300 de magazine în 42 de ţări, INTERSPORT deţine poziţia de lider pe piaţa de retail de articole şi echipamente sportive. În România, primul magazin Intersport a fost deschis în Piaţa Unirii, în Bucureşti (2004), fiind primul magazin de o asemenea mărime şi concept de pe piaţa autohtonă.

Intersport înseamnă o gamă variată de produse, care provin de la mărci consacrate pe piaţa de profil: Nike, Adidas, Puma, Converse, Reebok, Asics, Wilson, Atomic, Rossignol, Columbia, Arena etc. Intersport comercializează de asemenea brandurile proprii, cum ar fi: McKinley, Firefly, Etirel, Tecno Pro sau Energetics, care sunt comercializate exclusiv în reţeaua de magazine INTERSPORT.

Despre Gold Plaza

Gold Plaza Baia Mare este primul centru comercial şi de divertisment din nord-vestul ţării. Având o suprafaţă închiriabilă de 30.000 de mp, Gold Plaza Baia Mare reuneşte sub acelaşi acoperiş branduri naţionale şi internaţionale de renume, printre care un multiplex cu 6 săli de cinema şi un hypermarket, şi pune la dispoziţia clienţilor săi 600 de locuri de parcare. Gold Plaza Baia Mare este deţinut de către grupul austriac IMMOFINANZ, care este printre primele cinci cele mai mari companii imobiliare din Europa şi se află în administrarea EHL Real Estate România.

Bucuresti, 10.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *