free download 78 travel guides written by experts

Un agricultor vrea sa puna mana pe banii lui Negru

De la nunta regală din Marea Britanie la Cu banii jos, de la Antena 1

Cu banii jos, cel mai recent proiect al lui Dan Negru aduce în fiecare miercuri în faţa telespectatorilor oameni preţioşi, ale căror cunoştinţe pot valora 100.000 de euro şi chiar mai mult. Deseară, telespectatorii vor cunoaşte un român cu totul deosebit. La cei 48 de ani ai săi, Nicolae Andrei trăieşte doar din agricultură. Nu are studii înalte, dar a avut cunoştinţele necesare să treacă de castingul pentru emisiunea lui Dan Negru, astfel că în această seară, de la 20.30, vine împreună cu fiul său în platoul Cu banii jos, gata să pună mâna pe marele premiu pus în joc.

A fost baby-sitter şi a avut ocazia să vadă live nunta Prinţului William

Bărbatul din Adunaţii Copăceni are o poveste de viaţă interesantă. Nu face agricultură de o viaţă, dar nu s-a dat înapoi de la niciun fel de meserie. A vizitat jumătate de Europa şi asta pentru că a trebuit să muncească pentru a-şi întreţine soţia bolnavă şi a-i asigura un viitor fiului său. Primul său job în străinătate a fost ca baby-sitter, în Olanda, unde timp de patru luni a avut girjă de patru copii. A ajuns apoi în Anglia, astfel că una dintre întrebările puse de Dan Negru despre nunta regala din Marea Britanie nu doar ca nu l-a luat prin surprindere, ci, dimpotrivă, bărbatul l-a surprins pe Negru când i-a spus că a avut ocazia să vadă nunta Prinţului William cu frumoasa Kate Middleton chiar la Londra.

În ce măsură l-au ajutat experienţele sale de viaţă să plece acasă cu marele premiu de la Cu banii jos, telespectatorii vor afla de la 20.30, numai la Antena 1.

Bucuresti, 10.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *