free download 78 travel guides written by experts

Campanie Strauss Romania: Asculta sunetul premiilor Doncafe

In perioada 1 octombrie – 30 noiembrie, Strauss Romania organizeaza prima campanie la nivel national ce vizeaza segmentul de vending Doncafe. Iubitorii de cafea au ocazia de a castiga 6 mp3 playere pe zi, un scuter Piaggio in fiecare saptamana si, marele premiu, o Toyota Auris, la final de campanie.

„Campania este construita in jurul diferentiatorului principal al Doncafe vending – cafea din boabe proaspat macinate. Sunetul rasnitei din automatele de cafea anunta nu doar prepararea unei cafele deliciose si aromate, ci si premiile „rasunatoare” ce pot fi castigate.” declara reprezentantii Strauss Romania.

Fiecare pahar de cafea cumparat de la automatele Doncafe pe parcursul celor doua luni va avea inscriptionat un cod promotional, ce poate fi trimis prin SMS la 1741 (numar cu tarif normal) sau se poate înscrie pe www.sunetuldoncafe.ro sau pe pagina de facebook Doncafe www.facebook.com/doncafe.

Campania va beneficia de promovare atat in mediu online, cat si in offline prin: website dedicat, inclusiv mobile website (www.sunetuldoncafe.ro), Facebook (www.facebook.com/doncafe), radio ZU (spot radio, intervenții DJ la ore de varf), website radio ZU (www.radiozu.ro), Facebook radio ZU (www.facebook.com/radiozu) si promovare la punctele de vending Doncafe.

Echipele implicate in realizarea campaniei Doncafe:

Din partea Strauss Romania: Razvan Mircea (Marketing Director), Luminita Tibuleac (Marketing Coordinator Central & Eastern Europe AFH), Georgiana Benga (AFH Product Manager), Lucian Nistoroiu (On-Line Brand Manager)
Din partea IMAGE PR: Andra Gherasim (Senior Account Executive)

McCann Worldgroup cu diviziile sale specializate a fost alaturi de echipa Strauss Romania in conceperea, dezvoltarea si implementarea campaniei promotionale „Asculta sunetul premiilor Doncafe”. Abordarea integrata a asigurat unitatea conceptului pe toate mediile de promovare.
Echipa McCann Worldgroup a fost formata din:
Ioana Zamfir, Copywriter
Alin Sirbu, Art Director
Beatrice Iftimi, Chief Growth Officer
Diana Ceausu, Head of Strategy
Ionela Buta, Client Service Director MRM Worldwide Romania
Ana Bucovei, Account Executive MRM Worldwide Romania
Andrei Toniuc, Chief Growth Officer Momentum
Dragos Vintu, Senior Account Executive Momentum
Alexa Profir, Account Executive Momentum

Asculta sunetul premiilor Doncafe!

Bucuresti, 10.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *