free download 78 travel guides written by experts

Intalnirea Anuala a Dealerilor Lindab Rova, la cea de-a 15-a editie

·    15 parteneri au fost premiati pentru performantele din 2009

In perioada 19-21 februarie a avut loc la Sibiu cea de-a 15-a editie a Intalnirii Anuale a Dealerilor Lindab, eveniment anual de traditie in cadrul companiei. Evenimentul a fost marcat cu entuziasm de reprezentantii a 62 de firme partenere Lindab Rova. 15 dintre parteneri au fost premiati pentru performantele obtinute alaturi de Lindab Rova in anul 2009. Valoarea totala a premiilor a fost de 11.000 Eur.

“Am avut din nou placerea sa reunim cei mai valorosi colaboratori ai nostri. In aceasta perioada dificila, ni se confirma mai mult decat oricand importanta majora a retelei noastre de parteneri. Nu pierdem nici o ocazie sa recunoastem valoarea adaugata pe care cei 300 de parteneri din intreaga tara o aduc Lindab. De aceea, organizam intalniri si trainiguri cat mai frecvente, pentru a ne sustine partenerii si a construi relatii solide”, a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Intalnirea Dealerilor a fost organizata la Sibiu, pe o tematica medievala. Partenerii invitati au trecut in timpul zilei prin “probe de foc si vitejie” la Muzeul Astra Sibiu, in timp ce seara a fost marcata de momentul acordarii premiilor pentru realizarile din 2009.

Bucuresti, 24.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *