free download 78 travel guides written by experts

GE Healthcare lanseaza, in premiera pentru Romania, noul aparat de rezonanta magnetica 3 T

·    Noua tehnologie le oferă specialiştilor aplicaţii importante pentru creşterea capacităţii de diagnosticare
·    Signa+ şi GE Healthcare România pun bazele unui Centru de Excelenţă pentru Imagistică şi Diagnostic Medical 

GE Healthcare România, parte a General Electric, liderul pieţei locale a furnizorilor de tehnologie medicală pentru sectorul privat, şi Centrul de Diagnostic Imagistic Signa+ anunţă instalarea primului aparat de Rezonanţă Magnetică 3T din România. Aparatul GE Healthcare, HDxt 3.0T, este cea mai recentă tehnologie de imagistică medicală, permiţându-le specialiştilor să deruleze cele mai detaliate investigaţii posibile la ora actuală.

O premieră absolută pe piaţa serviciilor medicale din România, investigaţiile MR 3T sunt deja disponibile pentru pacienţi, începând din februarie 2010, la Signa+, un nou centru de cercetare şi diagnosticare prin imagistică medicală. Instalarea acestui echipament este în acord cu strategia healthymagination a GE, strategie care vizează îmbunătăţirea accesibilităţii la noile tehnologii medicale pentru cât mai mulţi oameni din întreaga lume. Centrul este situat în Bucureşti, pe Strada Răcari, nr. 6 A.

“Suntem încântaţi să facem parte dintr-un proiect extraordinar, care va permite pacienţilor şi specialiştilor români să aibă acces la cea mai inovatoare tehnologie de imagistică medicală disponibilă la nivel mondial. Un diagnostic îmbunătăţit, precoce, înseamnă o mai bună prevenţie şi mai multe opţiuni de tratament  pentru un spectru larg de patologii”, a declarat Radu Gorduza – Lupu, Zone Manager pentru România şi Moldova. ,,HDxt 3.0T este un echipament medical inovator, rezultatul angajamentului nostru de a dezvolta în permanenţă tehnologia pentru a oferi cele mai bune soluţii sistemelor medicale din întreaga lume. Signa+ va fi Centru de Excelenţă GE Healthcare, reiterând încrederea pe care o avem în dezvoltarea pieţei locale a serviciilor medicale”, a adăugat  Radu Gorduza – Lupu, Zone Manager pentru România şi Moldova.

Aparatul GE Healthcare, HDxt 3.0T, este cel mai sofisticat scanner disponibil pentru uz clinic, oferind imagini mai clare şi mai precise, prezentând detalii greu detectatabile anterior. Caracteristicle inovatoare ale sistemului reduc timpul de derulare a procedurilor de pregătire a investigaţiei şi de scanare propriu-zisă. Astfel, pacienţii vor petrece mai puţin timp în interiorul scanner-ului, iar în urma investigaţiei se obţin imagini de detaliu.

O serie de investigaţii care până acum puteau fi efectuate doar cu ajutorul Computer Tomografului, pot fi derulate acum la acelaşi standard calitativ, folosind scanner-ul MR 3T, care elimină factorul de risc asociat razelor X.

,,Diagnosticul medical este strâns legat de inovaţie, iar investigaţia MR 3T reprezintă un pas important, nu doar pentru noi, specialiştii, ci şi pentru pacienţi. Această tehnologie oferă precizie. Noi, ca specialişti, putem obţine după o singură examinare imagini complete ale corpului uman, la rezoluţie mare”, a declarat Conf. Dr. Vlad Ene, specialist în imagistică al Signa+.

,,Signa+ este echipată pentru a oferi pacienţilor noştri cele mai avansate servicii medicale disponibile la ora actuală. Avem şansa de a avea drept parteneri în proiectul Signa+ câţiva dintre cei mai prestigioşi specialişti români în imagistică medicală, dar şi un lider mondial în inovaţie medicală, GE Healthcare. Având alături de noi parteneri atât de puternici, ne vom dedica dezvoltării unui Centru de Excelenţă în Diagnostic Medical. În cadrul acestui centru, specialiştii vor putea găsi cele mai noi tehnologii, precum tomografie, ecografie 4D, mamografie, osteodensimetrie, etc. beneficiind, în mod constant, de acces la training profesional. Mai mult, ne propunem o consolidare permanentă a poziţionării pe piaţa serviciilor medicale, in contextul in care Signa+ va fi  parte a unui centru medical integrat vertical, care va cuprinde spital, policlinica, laborator. Facilităţile acestui centru vor intra în funcţiune succesiv, în a doua jumătate a anului 2010 şi vor oferi pacienţilor posibilitatea de accesa, într-o unică vizită, un pachet de servicii medicale complexe”, a declarat Florin Caloianu, Managing Partner Signa+.   
Preţurile pentru o astfel de investigaţie variază între 150 şi 500 euro, în funcţie de dimensiunea, complexitatea regiunii scanate sau utilizarea substanţei de contrast.

Bucuresti, 24.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *