free download 78 travel guides written by experts

InfoCons – o9atitudine! te informeaza: A.N.P.C.P.P.S. Romania a devenit membra cu drepturi

depline in Consumers International

Incepand din anul 2012 Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons este unica organizatie din Romania cu drepturi depline in cadrul Consumers International (CI) – federatie mondiala ce reuneste grupuri de consumatori la nivel international.

Consumers International colaboreaza impreuna cu organizatiile de consumatori din intreaga lume si serveste ca voce globala, independenta si autoritara pentru consumatori. Cu peste 220 de organizatii membre din 115 tari, Consumers International a construit o puternica miscare internationala pentru a ajuta la protejarea si reprezentarea consumatorilor de pretutindeni. Fondata in anul 1960, Consumers International militeaza pentru un viitor corect, sigur si durabil pentru toti consumatorii intr-o piata globala din ce in ce dominat de corporatii internationale.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, cu Secretariatul General in Bucuresti, Str. Muzelor, nr. 1, Sector 4, Cod Postal 040191, Romania,tel./fax: 031.402.26.32, e-mail: office@anpcppsr.ro, web: www.protectia-consumatorilor.ro, este o organizatie neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Bucuresti, 12.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *