free download 78 travel guides written by experts

Brianna Caradja a terorizat un gigolo

Vezi ce fantezii are prinţesa!

Marţi, de la 20.20, Dan Negru revine cu o ediţie incendiară a emisiunii “Plasa de stele”! După ce a fost protagonista unei farse incredibile, în care i s-a înscenat o crimă prin neglijenţă, Brianna Caradja revine anul acesta la Dan Negru în emisiune în ipostaza de complice. Victima ei va fi un gigolo, care, ajuns la domiciliul înstăritei şi mai ales pretenţioasei sale cliente, va trăi acolo experienţa vieţii lui. Deşi fusese avertizat de către managerul firmei care intermedia întâlnirea, că, în general, clientele înstărite precum Brianna au fantezii ciudate, bărbatul nu şi-ar fi putut închipui niciodată ce îl aştepta.

Astfel, Brianna i-a cerut să se îmbrace în Shrek şi să facă fel de fel de gesturi grosolane, pentru că ei îi plac bărbaţii adevăraţi şi nicidecum cei sofisticaţi sau pretenţioşi. Apoi, gigolo-ul s-a îmbrăcat în costum de crocodil pentru că Brianna este fascinată de Discovery şi îşi doreşte să vizioneze acest program împreună cu el.

Ciudata situaţie nu avea să se încheie aici, deoarece, în scurt timp, bărbatul stătea aproape gol în faţa Briannei, îmbrăcat doar într-un chilot tanga minuscul, citind tot felul de cuvinte din Dicţionarul explicativ al limbii române.

Marţi, de la 20.20, vezi cum a decurs în continuare această farsă de senzaţie, într-o nouă ediţie a emisiunii “Plasa de stele”!

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială a emisiunii, plasadestele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 12.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *