free download 78 travel guides written by experts

Universal Channel Romania – Recomandari din programul lunii aprilie 2012

Universal Channel vă prezintă cele mai grozave seriale din SUA şi din întreaga lume:

Seriale în premieră

Castle – Sezonul IV
Premieră: În fiecare luni de la 22:00

După ce un ucigaş decide să îşi comită crimele inspirându-se din romanele lui Richard Castle (Nathan Fillion), Kate Beckett (Stana Katic), detectiv al Poliţiei din New York, îi cere ajutorul scriitorului pentru a rezolva acest caz.

Dându-şi seama că Beckett ar fi eroina perfectă pentru următoarea lui serie de romane poliţiste, Castle începe să o însoţească în timp ce ea anchetează diverse cazuri de crimă, în New York City.

CSI Miami – Sezonul al V-lea
Premieră: De luni până vineri, de la 21:00, până pe 12 aprilie

Un serial cu temă criminalistică, derulat în ritm alert pe fundalul opulent şi în ritmurile vibrante ale celei mai sudice metropole din SUA. CSI: Miami urmăreşte o echipă de investigatori condusă de Locotenentul Horatio Caine (David Carouso), care apelează la tehnologii de ultimă oră pentru a rezolva mai multe cazuri de crimă.

Seriale în premieră care continuă

Pacienţi de lux – Sezonul al II-lea
Premieră: În fiecare marţi de la 22:00

După ce e acuzat pe nedrept de moartea unui pacient important, Dr. Hank Lawson, un tânăr medic de la Urgenţă, pleacă din New York City şi se mută în Hamptons unde, fără prea multă tragere de inimă, devine “medicul angajat” al celor bogaţi şi celebri. Când administratorul spitalului din oraş îi cere să îi trateze şi pe localnicii mai puţin favorizaţi de soartă, Hank ajunge să depăşească hotarul dintre ceea ce e bine pentru el şi ceea ce e bine şi pentru alţii.

Californication – Sezonul 4
Premieră: În fiecare marţi de la 00:00 şi 00:35
David Duchovny este Hank Moody, un scriitor aproape paralizat de spaima de eşec, după ce primul său roman s-a bucurat de un succes nebun. El ajunge să fie implicat în tot soiul de scandaluri prin tot Hollywood-ul. Acum un film care se face după o carte a lui, are un nou loc de muncă, dar e continuu certat cu legea și duce o viaţă mai mult decât dementă. După ce este exilat din viaţa fostei sale soţii Karen şi a fiicei lor Becca, Hank e disperat să îşi reia relaţia cu aceasta din urmă.

Stargate Atlantis – Sezonul 5
Premieră: De luni până vineri, de la 19:00, din 20 aprilie

Această continuare a serialului dramatic SF Stargate SG-1 urmăreşte aventurile unui grup de cercetători care descoperă oraşul de mult pierdut Atlantis, pe o planetă îndepărtată. Lăsat complet pustiu de o veche civilizaţie numită Anticii – primii care au construit Stargate – Atlantis este plin de tehnologii care întrec cu mult tot ceea ce s-a văzut vreodată pe Pământ, însă o rasă misterioasă, numită Wraith, ar fi în stare să facă orice pentru a distruge atât Atlantisul, cât şi echipa de cercetători.

Monk – Sezonul 4
De luni până vineri de la 20:00, începând de vineri 13 aprilie

Dramă poliţistă premiată despre aventurile lui Adrian Monk (Tony Shalhoub), un fost detectiv mai bizar, care suferă de tulburări obsesiv-compulsive după ce soţia lui a fost ucisă. După moartea ei, Monk a făcut o cădere nervoasă şi, ca urmare, a fost concediat din poliţie. Acum îşi câştigă existenţa ca detectiv particular, căci atenţia lui aproape supranaturală pentru detalii şi memoria fotografică îl ajută să rezolve cazuri de crimă cărora poliţia nu le poate găsi soluţia.

Filmele lunii aprilie: Două feţe ale lui…

În aprilie sărbătorim cele două feţe şi talentele multiple ale unora dintre actorii noştri preferaţi, printre care Clint Eastwood, Jack Nicholson, Al Pacino şi Samuel L Jackson.

Clint Eastwood:

Seniorii spaţiului
Pe 5 aprilie, de la 22:00

Un inginer pensionat recrutează o echipă de veterani de încredere, pentru o expediţie spaţială care va recupera un satelit cu probleme. În rolurile principale: Clint Eastwood, Tommy Lee Jones şi Donald Sutherland

Legătură de sânge
Pe 1 aprilie, de la 22:00

Un agent FBI veteran primeşte o a doua şansă când i se transplantează inima unei victime ucise şi îşi propune să îl găsească pe ucigaşul donatorului. În rolurile principale: Clint Eastwood, Jeff Daniels, şi Anjelica Huston

Jack Nicholson:

Vrăjitoarele din Eastwick
Premieră: Pe 12 aprilie, de la 22:00

Trei prietene legate de nefericirea de a fi fost abandonate află că au puteri deosebite, după ce un bărbat misterios intră în viaţa lor. În rolurile principale: Jack Nicholson, Cher şi Susan Sarandon

Batman
Pe 13 aprilie, de la 22:00

Eroul cu mantie declară război pe cont propriu lumii criminale subterane din oraşul Gotham, începând cu dementul Joker. În rolurile principale: Michael Keaton, Jack Nicholson şi Kim Basinger

Al Pacino:

Duminică, pierzi sau câştigi
Pe 19 aprilie, de la 22:00

Un antrenor de fotbal îmbătrânit are probleme în viaţa profesională, dar şi în cea personală, în timp ce încearcă să îşi menţină echipa laolaltă. În rolurile principale: Al Pacino, Dennis Quaid şi Cameron Diaz

S1M0NE
Pe 20 aprilie, de la 22:00

Un producător de film o înlocuieşte pe vedeta noului său film cu o actriţă creată digital, care în scurt timp face senzaţie la nivel mondial. În rolurile principale: Al Pacino, Catherine Keener şi Rachel Roberts

Samuel L Jackson:

Amos şi Andrew

Pe 26 aprilie, de la 22:00

Un scriitor de succes, de culoare, este confundat cu un hoţ. Şeful poliţiei pune la cale un plan neobişnuit pentru a corecta greşeala. În rolurile principale: Nicolas Cage, Samuel L Jackson şi Michael Lerner

În ţara mea

Pe 27 aprilie, de la 22:00

Un poet afrikaans şi un jurnalist american prezintă audierile Comisiei pentru Adevăr şi Reconciliere din Africa de Sud, la sfârşitul apartheid-ului. În rolurile principale: Juliette Binoche, Samuel L Jackson şi Brendan Gleeson

Este sfârşitul lumii duminica de la 15:00

Globul ucigaş
Pe 1 aprilie, de la 19:00

Un glob de zăpadă vrăjit intră în viaţa unei familii. De câte ori cineva îl clatină, în lume se petrec lucruri cumplite. În rolurile principale: Michael Hogan, Jeffrey Ballard şi Magda Apanowicz

Super-erupţia

Pe 7 aprilie, de la 17:00

Un vulcanolog şi un pompier îşi unesc eforturile când o erupţie vulcanică ucigătoare pune în pericol Parcul Yellowstone. În rolurile principale:Richard Burgi, Juliet Aubrey şi MyAnna Buring.

Bătălia de la Los Angeles

Pe 8 aprilie, de la 15:00

În februarie 1942, trupele SUA au interceptat un OZN deasupra Los Angeles-ului. Acum, după aproape 70 de ani, invadatorii extratereştri s-au întors. În rolurile principale: Kel Mitchell, Nia Peeples şi Dylan Vox.

După impact

Pe 14 aprilie, de la 15:00

La trei ani după ce un asteroid a distrus emisfera nordică, agentul Tom Parker are misiunea de a depista un satelit periculos, în Berlin.
În rolurile principale: Dean Cain, Bettina Zimmermann şi Joanna Taylor

Tornada magnetică
Premieră: Pe 15 aprilie, de la 15:00

Un experiment ştiinţific care urma să folosească energia soarelui evoluează greşit, creând o uriaşă tornadă magnetică ce distruge totul în calea sa.
În rolurile principale: Greg Evigan, Sophie Gendron şi John Maclaren.

Avalanşa
Pe 21 aprilie, de la 15:00

O familie rămâne blocată în locuinţa sa după o avalanşă, fără să ştie că un hoţ periculos e pe cale să le ţină companie. În rolurile principale: Thomas Ian Griffith, Caroleen Feeney şi R. Lee Ermey

Seminţele distrugerii

Premieră: Pe 22 aprilie, de la 15:00

După ce nişte seminţe din Grădina Edenului sunt intoxicate de mediul nostru poluat, planta care creşte din ele devine o masă de frunze ucigătoare. În rolurile principale: Adrian Pasdar, Jesse Moss şi Stefanie von Pfetten.

2012: Glaciaţiunea

Pe 28 aprilie, de la 15:00

When a volcanic eruption in Iceland sends a glacier hurtling toward North America, a family struggles to escape the onslaught of the coming ice age.
În rolurile principale: Patrick Labyorteaux, Julie McCullough şi Katie Wilson.

Super-petrolierul
Premieră: Pe 29 aprilie, de la 15:00

O echipă de elită trebuie să urce la bordul unei nave de transport avariate în ape agitate, pentru ca încărcătura mortală a navei să nu cadă în mare. În rolurile principale: Velizar Binev, Callum Blue şi Sarah Brown.

Bucuresti, 12.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *